Hzl Ben bu sali günü detayli ultrason yaptiricaktim fakat gidiceğim doktor rahatsizlanmis ve bi süre yokmus önerebileceginiz 300 tl yi geçmeyecek bir yer var mi acaba .
momteacher Hzl ben jimerde yaptırmıştım memnun kalmıştık, ama 6yıl önceydi, fiyatları hakkında bilgim yok
Hzl emineveminigi neriman çelik in muayenehanesine gidiyordum ayni klinikte erkek bi doktor du altay beydi galiba 1 ay olmuştu randevu alali yeni haber verdiler .
Hzl Buseyvz Orayi da duydum ama ulasamadim hafta sonu olduğu için. Herhalde siz ne zaman yaptirdiniz hala ayni fiyat midir .
emineveminigi Hzl bende henüz yaptirmadim yaptiricam ve herkes sonomari önerdi bende orada yaptiricam kuzum
Hzl emineveminigi pazartesi arayacağım bugün ulaşamadım.Bana da önerdiler orayi inşallah bu hafta randevu alabilirim .
Hzl Buseyvz Bide orasi video cd verdi mi merak ettim bende merak icindeyim bi ay oldu kontrole gitmedim bide 2 hafta sonraya verdiler randevu
Blrderya Daha yeni jimerde yaptırdım memnun kaldım 40-50 dakika arası sürdü herşeyi söyledi detaylı baktı memnun kaldım 400 tl fiyat ,eşinizi de alıyorlar içeri
Blackk34 Video CD fln veriyorlar mı acaba detaylı ultrasonda? Medicana, Medicalpark ya da Esentepe Hastanesi’nde detaylı ultrason yaptıran varsa fiyat ve video fotoğraf verme hakkında bilgi verebilir mi?
Buseyvz Hzl yok hayır video vermiyor sadece Cd de fotoğraflar ve sizin seçtiğinizin bir tanesini çıkartıp veriyor, ayrıca dosya veriliyor detaylı rapor ve ölçümlerin yapıldığı ultrason fotoğrafları var içinde.