Gzmal Senemsuat hiç kusmadım ahh keşke kusabilseydim 4 ay kuru bir bulantı 😩uyuyorum bulantı uyanınca bulantı haşlanmış patates ve yeşil elmayla bütünleşmiştim adeta hala bulantılarım devam ediyor ama yemek yiyebiliyor ve mutfağıma giriyorum şükür 🤲
Kubra18-10 Ben 13 hastalığım kilo almam gerekirken mide bulantılarım yeni başladığı için kilo veriyorum
Vuslat23 Caginyagizmom .bende 23 haftaligim 77 kg dum ilk 4 ay cok kotuydum 72 oldum simdi tekrar 77 oldum sukur yiyo içiyo yapabiliyorum artik fakat kiloyuda abartmisim sanirim :))
sagsbry Rotinda17 bu yorumu görünce ne kadar mutlu oldum🤗 ya herkes ne kadar az almış bende size yakınım içim bir kötü olmuştu ta ki bu yorumu görene kadar 🙏🏻🥰
Rotinda17 sagsbry Şimdi sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim 😂 Olsun alınıyoda veriliyoda İkincisinde 100 kiloyla girmiştim doğuma 😂 çokta şey yapmamak lazım
Serpil20 sagsbry 28+6 haftalıgım 63 kilo idim öğrendim de hamile oldugumu 6 haftalıktı bebiş şimdi 77 kiloyum 14 kilo aldım
ssylgmz sagsbry bilemiyorum ben de başta çok almamıştım 5.aydan sonra bi anda aldım herkes minimum seviyede tutabilmiş hayret ediyorum 😂
Tugceynr esra_p 26. Haftaya kadar 1 kilo almştm sadece şuan 28 olduk toplamda 2.5 - 3 kiloya yakın almışm doğuma kadar max 5 kilo almam lazm 🙂
esmavefa Gulten27 nasıl besleniyosnz acaba yani bende daha 13 haftalık 1 kg aldm ama hiç kilo almak istemiyorm siz ne yapıyosnz acaba almamak için 🤗
Selma22_ esra_p ben de 38 haftaliktim bebis doğdu ama 30 kilo almıştım 51,le hamile kaldım 81,le doğuma girdim 😱suan da 70 kiloyum😬20 gün oldu çocuk doğalı ama bende kaldı kilolar 😋😋