Dilana-24 Haftadayım ☺️ Hamile kaldığımdan bu zamana kadar 6 kilo verdim ,henüz yeni 1 kilo aldım . Mide bulantılarım çok oldu 😩😩
Aserpil 30 hafta 10 kg 24 haftaya kadar ne güzel kilo almadım meğer asıl kilolar 5. 6. Aydan sonra geliyormuş ahh ahh çıtı pıtı halimden eser bırakmadı minnoş oğlum. Kilo Almanın en tatlı hali 😍😍
sagsbry Rotinda17 bu yorumu görünce ne kadar mutlu oldum🤗 ya herkes ne kadar az almış bende size yakınım içim bir kötü olmuştu ta ki bu yorumu görene kadar 🙏🏻🥰
Slmylmz Aynı kilodayım henüz bebiş minnak bir kiraz olduğu için 😁 ama aşermem yok o yüzden çok almayacağımı ümit ediyorum 😅
Busraozel Almen bende aynı durumdayım kimse almamışken biz nasıl bukadar kilo aldık acaba 😳 yada diğerleri nasıl almadı 🙈
anneebrulice Busraozel bide üzülenler var almadığı için ben 32 haftada 16 kilo aldım 🤣 keşke olmasaydı ama oldu işte napalım
MusaBarlas 27+3 70le basladim doktorda 83.5 cikiyorum evde 81🙄 dikkat edicem baslarda almicam diyordum aksine daha ckk yedim son zamanlarda vay halime 🤢
Uerdem Elif06_ 13 haftalik ben hiç kilo almadim geceleri acıkınca salatalık domates havuc falan yiyorum