Tuha Rumeys32 nasıl yaptınız ya bende 16 dayım 3 kilo aldım çok fazla da yemiyorum. Özellikle dikkat ettiniz mi?
Merveefe Tuha ilk hamileliğim de vitamin kan ilacı magnezyum derken 9 ayda 26 kg almıştım çok ta yemek yememiştim . Şimdi de alıcam diye korkuyorum 😂 24 haftadayım 5 kg aldım henüz
Rumeys32 Tuha Benim mide bulantılarim çok fazlaydı ne yesem geri geliyordu ve aşırı seçici olmaya başlamıştım bulantidan dolayi
Ey_ser MKycgl evet doğrudur canım bende çok kilo alıyorum cinsiyet yüksek ihtimal kız dedi doktorum da cinsiyetle kilo almanın bir alakası var mıdır diye sordum 😊
MKycgl Ey_ser bence yok. Kız çocuk kalçaya erkek göbüşe doğru daha top gibi oluyo diyolar ama biyolojik yapımızla ilgili.
MucizeAnnesii sagsbry vitamin kilo yapmaz . Enerji verir sadece . Ben kendimi bildim bileli kan ilacı ve vitamin kullanıyorum dahiliye doktorum yazıyor.
MucizeAnnesii sagsbry vitamin eksikliğinde kilo verilemez kilo alınır . Mesela kalsiyum d vitamini eksikliğinde zor kilo verilir .
Birkucukkelebek Merve8494 ya ben de az kilo aldım da bebek gelişiminde sorun yaratıyor mu diye sordum aslında. Genelde kilo verenler 1 2 kiloyla bitirebiliyormuş ben de sizin gibi kilo vermedim de ama almadım da