Aysenur_20 esra_p 69 kiloyla hamile kaldım 180 boyum var 4cü ayımdayım bir kilo aldım 70 kiloyum şuan
Haziranannesi92 Kbrosmn_1 valla millet kilo veriyor biz almışız . Göbeğim hariç her yerim çıktı yani :/
Kbrosmn_1 Psikolojim bozuldu ya ben cok yedim ya siz ac kaldınız 😂 cıkıyorum burdan bura bana yaramadı😪😪😪😪😪😪😪
Zeyneple03 diikyamrl bnde 3 kılo aldım 33 haftalığım bebeğe ıyı dıyo doktorum bazen endıselenmiyo değilim neden kılo almıyorum bebek ıyı mı dıye
biranneden1 Zeyneple03 karnın çıktı mı peki . Yani ben anlayamıyorum da bu kafar az alanları . Ben de dikkat ediyorum ama 5. Aya giricez şimdiden 4 kilo aldım . Böyle az alanları görünce psikolojim bozuluyor
Mesudem Msd26 adım mesude ams başka kullanıcı aldı diyodu bende m ekledim gülüm😅 inşallah bende almışımdır
Merve8494 Kums ek bi çabam olmadı kilolu hamile kaldım ondan olabilir bide tatlı çikolata abur cubur tüketmiyorum iştahım çok yoktu ondan kaynaklı olabilir
Selinah Mervem23 bende yeni başladım yoksa normal doğum hayal olucak kilo yüzünden ya bişey sorucam hamilelik döneminde kas gevşetici kullanmakta bi sakınca olur mu Bilgin var mı canım ?
Msd26 Selinah gebelikte ilaç kullanımına göre katagoriye girer a b C d x diye a en güvenli olandır x ise kesnlikle kullanılmamalıdır kas gevsetici diye degil ilaca göre bakılmalı ama kesinlikle doktora sorulmadan bence hiçbir ilaç kullanılmamlıdır