esmavefa Buseyvz Sema14 mrhb bende 12 haftalığım şimdide Pnr72 mrhb acaba ne yapıyosnz yani nasl besleniyosnz bende 12 haftalık oldm ama şimdiden 2 kg aldm siz ne yapıyosnz acaba çünkü bende kilo almak istemiyorm 🤗
Sema14 esmavefa az yiyorum sık yiyorum akşam yemeğim de 1tabak yetiyor porsiyonlarm küçüldü çok yiyince rahatsız oluyorum midem bulanıyor o yüzden almıyorum diye düşünüyorum 2.gebeliğim 1.de de az yiyordum ve bol hareket
Selinah Mervem23 evet Kuzum bel ağrıları aşırı zorluyor egzersiz falan yapıyorum ama bi faydası olmuyor
Lalihhhh zezeyyy Rumeys32 ne güzel ben.de 17 haftalığım en son 2 kilo almıştım. Gece yemeleri olmasa bir.de tatlı 🤪
Fundacivi Feriha_sultan 10 hafta bende 4 kilo aldım 🙈 ama sürekli yarıyorum düşük tehlikem var sanırım bundan kaynaklı🤦♀️
Feriha_sultan Fundacivi yaaa rabbim sağlıklı şekilds kucağına aldırsın bende sürekli yatiyorum mide bulantısı icin hap kullaniyordum doktorum kullanma hızlı kilo aliyorsun dedi ve artık kullanmıyorum sanırım bu ay kilo almadan gidicem🤷♀️
Mervem23 Selinah valla canm ben ye iç yat yapiyorum temizlik yemek hazırlamak dışında hiçbir egzersiz yapmıyorum 🙈🙈
Selinah Mervem23 bende yeni başladım yoksa normal doğum hayal olucak kilo yüzünden ya bişey sorucam hamilelik döneminde kas gevşetici kullanmakta bi sakınca olur mu Bilgin var mı canım ?
Pink05 esra_p Ilk gebelikte 30 kilo almıştım bunda 28+2 ilk 3 ay 4 kilo verdim şuan hamile kaldığım kilodayım
GozdeDeniz Nasıl başarıyorsunuz kızlar bu kadar az kilo almayı yaa en son 19 haftalıkken 7,5 kilo almıştım şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama şimdiden böyle giderse sonrasını düşünemiyorum bile 🙄🙄