sagsbry Rotinda17 oyyy bitanem sen ne güzel moral oluyorsun bana 😅🥰 veririz inşallah 🤲🏻 nasıl olacak hiç bilmiyorum ama olur inş
Elifbayrak esengl_ hamile kalmadan 8 ay önce kürtaj olup birden 10 kilo aldım 🙄 hamilelikte almadım bende anlamadım 😁😁
Kaptanhill123 GoldenRose21 ben 42 kiloyla gebe kaldım 38 haftalık 20 kilo aldım tam nasıl oldu anlamadım😅😅
Almen 1cansu bizde hic şikâyetçi degiliz gecen gun doktor kontrolüm vardi etrafındakiler nasıl karşılıyor dedi ben beğenilen sonra onlara ne olmuş dedim eşin peki oo eşim adanalı dedim onlar etli butlu seviyorlar gülüp durdu oda ama bende kilolu halimi sevdim eğilip oturmak dışında sadece
1cansu Almen ay evet bende oturup kalkamıyorum 😄bide aniden alınca kiloyu dizlerim falan ağrıyor ayağa kalkınca,kilolu olup olmamak önemli degil ama bebislerden sonra emzirirken veririz bu bizim sağlığımız içinde onemli 😊
zezeyyy Eser8413 2. gebeliğim ikisinde de bulantı nedir bilmedim çok şükür ne bulursam yerim iştahım çok açık
Almen 1cansu inşallah hele gece yatarken safa yada sols dönerken Allahım resmen eşime işkence neden bebek yaptın diyorum ki bebek delice istiyen ben sırtım ağrıyor belime falan atıyor kalk diyim sırtıma masaj yap bitek benmi yaptım benimmi bitek
Rumeysa10 zezeyyy nasıl besleniyorsunuz kilo almıyorsunuz ben çok çabuk alıyorum ve ekmek çok tüketiyorum