Madinanin-Annesi Anas ilk kalp atışı gibi olucak sonradan bir iki haftaya var ya garaketliyse çok güzel anlayacaksın haraketini tekmesini bende ilk anlamazdım ama şimdi sece biliyorum
UlgeYagmur Anas gözükecek merak etmeyin ☺️ 20lerden sonra hem bebeği daha çok hissedeceksiniz hem de yuvarlak olacak.
Anas UlgeYagmur evet sert derken belirgin demek istemisdim. Bakinca belli olsun hamile karni oldugu. Kilolu gibi gozukmesin. Cok acele ediyorum heralde🤗
Anas Madinanin-Annesi benimde ilk. Ilk olunca gec cikiyor gobus. Ama ben hamilelikden oncede gobekliydim
UlgeYagmur Betulnuri evet bana da öyle geliyor. Hep böyle kocaman olsun istiyor insan ama şimdiden tek kalkamıyorum yerimden 😄😄 inşallah hepimizin kocaman olur ❤️ sağlıkla gelsinler
Madinanin-Annesi Anas bende hiç göbek yoktu ben en çok doğumdan sonra nasıl eski haline dönecek çok merak ediyorum
UlgeYagmur Sevilay7 ilk gebeliğim ama göğüslerimden anladım ilk başta aşırı şişti yanıyor gibiydi ve damarlar çıktı haftalar geçti düzelmedi. Ama hiç mide bulanım olmadı ve idrarım bulanık olmuştu. Bir de çok uykum geliyordu ☺️
Anas Madinanin-Annesi ben hic dert etmiyorum zayiflamagi. Zaten emzirince zayifliyor insan. Hareketdede cok olunca zayiflariz insallah
Sevilay7 UlgeYagmur progestan kullanıyorsan agızdan o uyku yapıyor benimde gögüslerim patlayacak sanki damarlarım şişti gögsümdeki kaşınıyor bide kusma olamdı benim sadece bel agrım var cinsiyet belli değil ama🥰
UlgeYagmur Anas evet eşimin kuzeninin eşi 26 kilo aldo doğumdan sonra hepsini verdii. Ama ben 24.haftada 10 kilo aldım bile. Biraz dikkat etmek gerekiyor ama çok acıkıyorum🙄
Meryemece1 Anas 30 haftaya girdim benimde öle hala büyüdükçe sertleşio endişelenecek Bi durum yok merak etmeyin
Seyma2861 Anas kız benim hiç yok😁 iç karnım geniş herhalde yumuşacık pofuduk gibiydi bir haftadır ufak bi sertleşme var 24+2 yim