Beyazmelekkk Minikjelibonum kaç çıktı senin benim tokluk 200 çıktı . Dahiliye ve diyetisyene yonlendirdi
Minikjelibonum Beyazmelekkk yüklemede değil normal kendim ölçtüğümde sordum 2. Saat neden yükselir diye. Yoksa yüklemede de 233 cıktı 1 saat. 2. Saatte 203 cıktı
Beyazmelekkk Minikjelibonum canm benimde yükleme değil zaten daha 14 haftalığım. Dr kendisi kandan tokluk şekeri bakalım dedi tesadüfen . Ve sonuç 200 😟 bugün aradım dr u. Yediklerini dikkat ediyorsun dahiliyeden randevu al dedi bana
Minikjelibonum Beyazmelekkk erkenden şüphelenmiş ne güzel önlem erken alıncak. Diyet verir sizede. 2. Saat mi 200 çıkıyor
Minikjelibonum imren91 endokrine yönlendircek direk pazartesi muhtemeln salı gitcem. İnsüline başlarlar artık. Senin kaç günde düzene girmişti gerçi hatırladığım kadarıtla snin benim kadar yüksek değildi yüklemede flandq
imren91 Minikjelibonum Benim 205 çıkmıştı 1. saat 2. saat 153 tü. Benim 5 hafta diyetle normale döndü. Yükselmiyordu
Minikjelibonum imren91 benm 2. Saat te düşmüyor. Bakalım bNa ne dicek 5 hafta diyet yapmışsın. Şeker kaçlarda çıkarsa bebeğe ciddi zarar veriri biliyomusun canım doktoruna sordn mu hiç
imren91 Minikjelibonum Canım 140 üzeri olursa tehlike başlıyor. Yani sürekli 150 ve üzerindeyse mutlaka insüline başlıyor çoğu doktor. Benim iki haftada 130 civarına düştü sonradan 110-120 arası git gel yaptı.