[silindi] Herkes depend öneriyor ama pazartesi doğuma giricem hem vaktim yok hem de baya bi tutmuştu alışverişim lohusa pedi almıştım joly nin tekrar almaya gücüm yok şuan sizce ped işimi görmez mi ya herkes illa depend demiş ama kafam karıştı
ssuleeyuce [silindi] bebeginize aldiginiz bezi kullanabilirsiniz yan lastiklerinizi elinizle koparin kilodunuza yerlestirin inanin daha emici ve daha rahat. Ben ilk dogumumda oyle yaptim cok rahat ettim.
Tubasahra [silindi] Ben 4 defa sezaryen doğum yaptım sadece ilk doğumda rahim iltihap kapmış kanama biraz fazlaydı onda bebek bezi kullandım .Diğer 3 doğumda ilk ayağa kalkarken hemşire bez bağlıyor zaten tuvalete ilk gittiğimde onu atıp Normal ped kullandım.
Kuzeyaysemahsun [silindi] canım yanına lohusa pedını al bebek bezındende fazlaca koy işini görür dıye düşünüyorum
G92 Doğum pazartesi ise eşiniz getirebilir gerektiğinde, benim ilk doğumumda hiç öyle bir şey duymadığım için almamıştım, eşim hastanenin eczanesinden getirmişti ))
Kardelen_nm [silindi] benim doktorum bana bebek bezi kullanmamı söyledi 1 haftaya yakın bebek bezi koydum kanama yoğun olduğu için sonrasından normal gece olan orkid kullandım depeed almanıza gerk yok böyle de rahat olursunuz
Mpy [silindi] depend okadar rahatki oyuzden herkes depend öneriyor etrafında şok migros varsa eşini gönder alsin.. doğum sonrası genelde gecelik giyiniliyor dependi giyiniyorsun yırtıyorsun degisiyorsun ve yandan sızma gibi bi şansı yok.. lohusa pedi de almistim ama kullandım sızdı depent süper