Mirayse1 Merhaba arkadaslar ikinci kızım olucak ilk kızımın ismi miray eşimde bende birden pat diye karar verdik baska isim düşünmedik bile diyebilirim içimize hemen sindi. Şimdi ikinci kızımız olucak 6aylık olduk hala be koyucaz karar veremedk uyumlu olmak zorunda değil anlamlı olsun istiyorz sadece. Sizin beeklerne isim koyma hiyakeyelerinz neler cok merak ediyorum nasıl karar verdinz özellikle ikincilere daha zor sanki.,
Madinanin-Annesi Mirayse1 ben kız zamanımdan Medine ismini severim evlendim wimdi hamileyim kızım olucak inşAllah ismide Medine🌸🤲🏻👼🏻🧿
Oms Bizde 22 haftalik olduk kiz bebek bekliyoruz ama isminde bir türlü hem fikir olamiyoruz.. secenekleri siralim sana 😂 hazal— esimin favorisi gökce benim favorim sevde, yaren, rana, begüm, lina, hafsa ve aslihan
Nursel67 @Mirayse1 ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri Meyra dedim hep kız olduğunu öğrendik ikinci ismini de bulduk şuan 26+5 haftalığız ismi de Meyra Nur ☺️
Akgl06 4 yıl önce ilk hamile olduğumu öğrendiğim gün kızım olursa adı belinay olacak demiştim kısmet erkek oldu Buğra koyduk şuna 28. Haftalık gebeyim elhamdulillah kızım olacak belinay olacak kısmetse
gamzosgamzos 1 yasinda kizim var ismi Ecrin Dua Ecrini babasi koydu Duayı ben 2 sene anne olmak nasip olmadi cok cok dua ediyordum o benim kabul olmus duam cok sukur Rabbime isteyen herkese nasip olsun sizlerde saglikla kavusun inşaAllah
Dlngnz Mirayse1 29+ 4 olduk kızlarımıza isim konusunda eşimle anlaşamıyorum hala😂 eşimin önerdiği isimler hoşuma gitmiyor benim önerdiklerin onun hoşuna gitmiyor 🤷♀️Korkuyorum Doğumda pat diye karar vercez 😂 İlknur , Hümanur (eşimin favorileri) Zümra, Hümeyra, Ebrar ( benim favorilerim)
8karakter38 Ben çok istedim hamileliğimin ilk gününden beri Miray olsun ama eşim istemedi. Şu an Duru ismine karar verdik içime sindi açıkcası ♥️
mercimeginanne Mirayse1 ASEL NAZLI koyuyprum ben hayırlısıyla :) hep kızı olursa Naz koycam nazlı kızım diye sevicem derdim. Sonra hep Nazlı ismiyle karşılaşmaya başladım. Aklıma yer etti. Bir ara vazgeçiyordum eşim ilk gönlünden o geçti Nazlı koycaz aklında kalmasın dedi 🙈 sonra da Kur’an da geçen bir isim de olsun dedim Asel’i de öylelikle koydum :))
Girlpowerbabe Mirayse1 İlay koyacağız biz babası başka isim asla istemedi.. benim de ismim İlayda baya uyumlu oldu ismi gibi sana benzesin diyor :) Türkçe kökenli anlamı da ülkenin en güzel kızı demek☺️
Sssevgiii Girlpowerbabe biZde İlay defne koyuyoruz defneyi babası istedi kıramadım mecbur. Kime ismini söylesek ilk başta anlamıyor sizde yaşıyormusunuz bunu merak ettim😀
Buseyvz Mirayse1 yıllar öncesinden kız olursa sare koyarız demiştik çok şükür şimdi Sare’mizi bekliyoruz 🤗
Motherhoodie Mirayse1 benim kızımın adı da Miray 🥰 uyumlu olsun isterseniz Nilay olabilir diğer favorilerim Bahar, Yasemin, Zeynep, Ekin, Burçak, Gökçe, Umay
Dlngnz Linamira evet onu beğendim ama eşim diyor hümanur olursa ikizinin ismi İlknur olur uyumlu diye bende İlknur hoşuma gitmiyor baklım pusuda bekliyorum😂
Fatmaadnz Biricik nazlı 💜 tabi kız olursa erkek olursa Timur ikinci ismi babasına ait 🙏🏻Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla büyüsünler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻