ece_2206 Sedaaakiyiliiii benim 2 gün önce bir ay oldu hala net değil ama 60 70 düzelme var sanırım bunun için zaman gerekiyor
DaisyMom Sedaaakiyiliiii 3 hafta sonra geldi.Canimin cektigi seyleri yiyordum ama tat koku yoktu.cok kotu bir durum tabi 😬 Ama atlatiliyor cok sukur 🤲
Neslihan_topcuu988 Sedaaakiyiliiii sedacım ben aralıgın ilk haftası covid oldum. Ewden hiç cıkmadıgım halde covide yakalandım ilkk hafta iştahtan kesildim hersey asırı tuzlu gelşyor Du kuru oksuruk vardı bir haftanın sonunda oksuruk gitgide arttı öksürünce kusmalarım basladı beni apar topar hastaneye yatırdılar 2 gun gogus bolumunda oksijen verdiler.2gunuun sonunda beni yogun bakıma yatırdılar 2 gunde orda kaldım ve hala oksşjen verşyorlar si. O 2gunun ardından enfeksiyona yatırdılar. 15gunde orda yattım. 26 haftalık hamileyim. Cok zor gecti bu sure daha gecen hafta persembe cıktım ewdeyım cıkan a kadar oksijen hep verdiler ve hergün kadın dogum cuya muane oldum. Bebegin durumu cok onemliydi cunku. Daha gecen haftada agız tadım normale dondu.
ece_2206 DaisyMom koku tam anlamı ile geldi mi benim bir ay oldu yüzde 60 gibi falan koku almam eskisi gibi değil salı günü kbbye gideceğim :)
Sedaaakiyiliiii DaisyMom benim yiyesim bile yok.. hazır tat almam yokken tavuk et yumurta falan yiyeyim dedim herseferinde geri kustum..
Sedaaakiyiliiii Neslihan_topcuu988 çok geçmiş olsun baya bir zorlamış sizi anlaşılan umarım bı daha yaşamazsınız..
DaisyMom ece_2206 evet geldi rahat aliyorum koku.Ama net 1 ay diye bilirim.Sizin daha fazlaysa mutlaka gidin.Gerci hamilelikte ilac vericeklerki bilmiyorum.
ZeyAk @Sedaaakiyiliiii bayağ düzeldi tat alma özellikle sadece kokuda biraz sıkıntı var oda düzelir inşallah 🙏
Neslihan_topcuu988 ZeyAk kesiniiklee koku tam anlamıyla gelmşş degşl ama tat alma mda duzeldi iyice şukur
Mutlumandalina Bende dün oldum maalesef eşim pozitifti bende hiç belirti olmadığı halde bugün ve dün başladı bebeğim aşırı hareketsizleşti çok korkuyorum kızlar birşey olmuş olabilir mi 25 haftalık hamileyim
ece_2206 Mutlumandalina korkmayın :) bebeğe zarar gelmiyor*ama doktorunuz kan sulandırıcı iğne başlamanızı isteyebilir
Sedaaakiyiliiii Mutlumandalina olmuyor diyorlar canım ama bu hamilelik döneminde insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten
Neslihan_topcuu988 Mutlumandalina korkmanı cok normal ben bunu yeni atlattım soylemlere gore bu hastalık bebege zarar vermiyormus. Ama için rahat edecekse doktra git ben hastanede yattım 15 gun boyunca kadın dogum u 2 gunde bir bebegi kontrol ediyordu sukur ki gectş. Bunun tedevisinde kullanılan ilaxın yan etkilerinde dusuk yapma tehlikesi yaratıyormus ama kendi kadındogumcunla gorusursun o senşn basındaki doktrlarla iletişimde olur sende rahat edersin
Ahgebelik Bende covıdım 22hqftalık gebeyım 😔5,6gun oldu eklem sırt agrısıyla başladı ve sonra koku gttı tat da pek almıyorum bogazda batma ve öksürük çok bende de yatırmıyor 🥺 ne olacak bılmıyorum psikolojim çok bozuldu berbat bır hastalık 😔😔
Mutlumandalina Ahgebelik bende öyle oldum canım birde aileden kimse yok yanımızda hem yemek yap hem bu derken çok yorgun düştüm 🙄
Neslihan_topcuu988 Ahgebelik doktr a gittin mi oksuruk riskli bir durum canım benimde kuru oksuruk tu birden cogalıyor oksurmekten kusmalarım baslamıs tı o yuzden geciktir eden Bü doktra basvur kasılmalarım baslamadan Allah korusunn 🙏🙏🙏