Gulfemsultan gmzcvk ne kadar şanslısınız çok iyi bir doktora denk gelmişsiniz. Bende 2 gün önce rutin kontrole gittim çatı muayenesi yaptı 2.5 cm açıklık var doğuruyorsun dedi. Nst ye bağladı sancım hiç ama hiç yok. Bende ne nişan ne su gelmesi var hiçbiri yok. Ben eve gitmek istiyorum dedim göndermedi yatışım yapıldı. Ve inan 5 cm açıklıpa kadar canımı çıkarttı en sonunda dayanamıyorum sezeryana alın dedim. Sezeryan oldum. Eve gitseydim normal doğum yapabilirdim eminim. O kadar üzgünüm ki…
Seval22 Gulfemsultan doktorunuz acele etmiş ben 4 cm açıklıkla ntsde 100 ü geçik çıkan sancıyla ki ben sancıları hissetmiyordum 10 gündür evde bekliyorum doktorum bebek kendi gelene kadar bekleyelim diyor artık en son gelmezse sezeryan dedi
gmzcvk Gulfemsultan hicbir sey diyemedim inanin ki 😥😥 sagliginiz yerinde olsun, cok gecmis olsun size de bebeginize de 🙏🏻🙏🏻
gmzcvk Senayyalcin cok sagolun Camlica Medipol Hastanesi, Zeynep Akcoltekin, hastanenin ilgi ve alakasi, ebeler hemsireler, odamiz, yemeklerimiz vs bir yana doktorumdan da inanilmaz memnunum cok sukurr 🥰🥰
Fatma66 gmzcvk devlet hastanesinde mi doğum yaptınız acaba. Geçmiş olsun bebeğinle sağlıklı günler ömürler dilerim,,
birmelekannesi_ Ne güzel bir hikaye masaAllah rabbim size bagislasin ❤ dogumla ilgili degil ama hamilelikle ilgili bi soru sorabilirmiyim 22+4 haftalik gebeyim bazen cok siddetli adet agrim oluyor belim kasiklarim bacaklarim olmak uzere tehlikeli mi bu sali hunu doktor randevum var da simdiden sormak istedim
gmzcvk birmelekannesi_ cok sagolun Allah razi olsun darisi basiniza 🥰 inanin ne desem yanlis yonlendirmis olucam cunku her hamilelik farkli seyrediyor sadece sunu diyebilirim ki ise gidip geliyordum ve cok aktif olarak hareketli bir insan olmama ragmen gobegimin kasiklarima yaptigi agirlik ve genisleme agrilarim disinda agrim hic olmasi regl agrisi gibi agrilarim son iki gunde vardi sadece 🤷🏻♀️🙏🏻
smyra32 gmzcvk maşallah cnm . Allah analı babalı büyütsün.. bende 15.12.2020 de doğum yaptım.. saat kaçta doğdu bebeğiniz kaç kg doğdu?
smyra32 Karsesi cnm acısı dikiş sayısı kişiden kişiye değişir.. bende post sahibiyle aynı gün normal doğum yaptım inan daha yeni toparlanıyor um.. sürekli ayakta olduğum için sanırım.. sabah kalktığımda hiç bir sorun yok ama akşama kadar ev işi birde oğlum var onun dersleri derken toparlanamadim.. annem korona şüphesi var gibi diye gelemedi .. saolsun kayınvalidem yemek bulasikla ancak ilgilendi
gmzcvk smyra32 bence de kisiden kisiye degisiyor, benim yanimda en basindan beri kimse yoktu esim refakatcimdi sadece yanimda sonrasinda da yanimda kimse kalmadi kendi isimi kendim hallettim hala daha oyle ☺️ Evimin isini kalkip yapabiliyorum cok sukur, yemek yapiyorum bebegimi emzirip uyuttugum o bos surelerimde kendime ait her isimi de hallediyorum evime ait her isi de aksine cok oturunca batmam oluyor benim
Karsesi smyra32 haklısınız, size de çok çok geçmiş olsun. İki çocukla tabi ne mümkün dinlenmek siz genede biraz dikkat edin. Yavrularınızı sağlıkla buyutun inşallah
smyra32 gmzcvk benimde oturunca oluyor..😭hatta hastaneden çıktıktan sonra iki gün ayakta durmaktan belim koptu .. 😭