Kosemen54 Kızlar ben betül hanıma gidiyorum başka giden varmi doğumu falan nasıl ilk hamileliğim gidenler varsa nasil cevap verirseniz sevinirim :)
Rabiaduymus Kosemen54 2. Hamileliğinde betul hanımla tanistim gercekten cok sevecen cok tatli bir doktor nasipse doğumumu o gerceklestirecek🤗
Kosemen54 Aysnduru 14.haftadamda kendini pek göstermedi ama tahminen kiz dedi 1 ay sonra gene göstermedi gene büyük ihtimal kız dedi detaylı ultrosana girdim alikahyada ordada kesin kiz cıktı 😅🥰
Hmyttt Kosemen54 canım alikahyada nasıl girdin normal randevu alıp mo herhangi bir doktora yoksa detaylı için ayrı bi randevu şekli mi var
Kosemen54 Nrokc hayır yaptirmadim sagkin ocağında yaptırdım sonuc yüksek çıksaydı yapıcaktım normal cıktı
durukusunannesii Nrokc ben yaptırdım öneri sunuyor kendi isteğine göre yaptırıyorsun fakat yaptırmazsan düzenli olarak açlık/tokluk şekerine baktırmam gerektiğini söyledi bende direk şeker yüklemesi yaptırdım
Nrokc durukusunannesii ona nerden baktırıyorum? Sağlık ocağında filan mı yoksa şu evde kullanılan şeker cihazıyla mı ?