Butterfly1 Kızlar unutmusum çamaşır suyu karıştırdım yüzey temizkeyuciyle ben hala farkında değilim unutmusum çamaşır suyu kokuyo sandım çok fena oldum 3 4 dk maruz kaldım oksuruk tuttu hava aldım geçti bebeğime bisey olmusmudur
kucuktospam Butterfly1 canım çamaşır suyu vs gibi keskin şeyler koklamaman gerekir eşine yaptır o işleri zararlı diyor doktorlar kokular. Bir defadan olmaz inş bir şey
miralpinannesi Butterfly1 yüzey temizlici çamaşırsuyu bende kullanıyorum çamaşır suyunun miktarı çok çok az yağ çözle birşey bile temizlemiyorum yağ çözdede kimyasal koku var kontrolünde doktora danış bence
Damlahtp Butterfly1 ben hergün mullanıyorum çamaşır suyu hiç bişe olmuyor çok şükür doktora gifiyorum normal endişelenmemiz normal ama aşırı rvhamda insanın korktuğunu başına getirir tedirdin olduysa ız doktorunuza sorun genede
Butterfly1 Nslhnkr teşekkür ederim canım yedim sarımsaklı yoğurt eşim temizleyince içime sinmiuo ama bidaha doğal cif bişeyle temizlerim
Nslhnkr Butterfly1 Allahın izniyle olmaz kuzum dertlenme sonucta bir kere olmus devamlı degil ferah tut içini
istanbul3434 Butterfly1 doktoruna ulasabiliyorsan bi mesaj atip sormani tavsiye ederim. Bisey olacagini ben de sanmam ama buradaki kimse bebege bisey olup olmayacagini kesin olarak bilemez ve Allah korusun bisey olursa da vebalini alamaz. Nolur boyle konularda mutlaka bi doktora danisin.
esengl_ Butterfly1 bende de olmuştu nefes alamamistim öksürük tuttu balkona çıktım bir kase yoğurt yedim bol su içtim Allah’a şükür birşey olmadı
Ces Butterfly1 canım bişi olmaz ben hep yapıyorum 2 günde bir çamaşır suyuyla silerim yerleri ne olacak korkma.koklamamaya çalış bir de evi ardından havalandır hiç bişi olmaz
Eise Butterfly1 Ben 9 aydır karıştırıp karıştırıp kullaniyorum bir şey olmadı ama yine de dikkat edin
Tugcekkkkk Butterfly1 yaw öyle olmaz 7.kattan atlasaydın ya😂onlar değil hamile iken normal insana bile zararlı. Ama kısa süre maruz kalmışsın bir sey olmaz Allahın izniyle. O tarz işlerini ertele. Ben13. Haftadayım kullanıyorum ama hem karıştırmam hem de kullanırken mutlaka maske takarım. Hatta elini bile sokma deriden geçiyor o tarz deterjanlar. Aşirıya kaçmadıkça sorun yoktur
Ayssmom Butterfly1 Ben koklanmaması gerektiğini yeni öğreniyorum ve temizlik yaptığımda deli gibi maruz kaldığım şeydir çamaşır suyu dökerim heryere bütün lavabolara klozete banyoya