mom44 Haticesln hikmet karabacak tek geçerim o kadar güzrl inceliyorki hastanm çok değip başından savmıyor. Aytıca en sonda renkli us de bebeğinizi size gösteriyor hemde bunun için ayrı bir ücreti yok tek sıkıntı hastane çok kalabalık ama doktor müthiş
Nisanuur Haticesln büyükşehir hastanesi hacer yavşana gidiyorum güler yüzlü ve ilgili bi doktor tavsiye ederim 😊
Yersu Haticesln medicana hastanesinde yar.doç.dr Narin Türkmen var ona gidiyorum ben çok memnunum doğumumuda orda yapıcam hastane çok temiz doktorumuz çok ilgili kesinliklr tavsiye ederim 👍🏻
alimveannesi Canim ben kizilayda azer aras uludaga gidiyorum ve cok memnunum o kadar guler yuzlu ve ilgili bi doktor ki tavsiye ediyorum
AsumanCankurtzsoy Konya özel selcuklu hastahanesi hikmet Karabacak o kadar iyi bi doktor ki hem güler yüzlü hemde Konyanın en iyi doktoru tavsiye ederim
alimveannesi Ayrica tanidigimiz bi doktor. bizim bi cok akrabamiz da onda dogum yptigi icin onu tercih ettim
alimveannesi Knber canim o kadarini tam bilemeyecem ama genelde ozel hastanelerde dogum fiyatlari birbirine yakin oluyor arastirmak lazim
AsumanCankurtzsoy @Haticesln aticesln#1046132 fiyat 93 ama gerçekten çok iyi bi doktor ben çok takintiliyim bu konu da ama o kadar iyidir ki
Cigdem91 Zeynepnacar ahmet angı diye bir doktor mu yaptı canım ultrason aletleri nasıldı renkli baktı demi
TBBeYzaBT zmq nasıldı peki ilgileniyolarmı yani açıklayıcı bi şekilde anlatıyorlarmı? Baxı yerlerde normal standart şekildeymiş ultrasonlar, dogum evindeki renkli mi?