Ayssmom Asenadgdvrn80 övgüden çok insanın morali bozuluyor bebek büyümüyormu niye küçük karnım diye yani şahsen ben öyle
Aysekrcy Kaderimm 😂😂 bnde öyle zaten zayıf ama göbekliydim şimdi hem şişko hem göbekliyim 12.haftada 😂
riverandsun Sevmmmm bakış açısı tabi. Küçük evet karnı haklısınız ama belki ona kocaman gelmiştir bilemeyiz ki. Benimde hiç göbeğim yoktur mesela şimdi belki başkası baksa aaa be var sende der ama bana kocaman geliyor. Kişinin bedenine bakış açısıyla ilgili
ecemeric birmelekannesi_ Amin sağolun 🥰 açıkçası bilmiyorum valla ya şuana kadar 2 buçuk kilo aldım aslında ama kocamann bı göbeğim var anlam veremiyorum bir türlü 🤔
Mel05 Asenadgdvrn80 canim neresi kocaman ben 11+3 ve suan senki kadar var gibi şişkinlik. Normalinde kilolu biri deyildim
Asenadgdvrn80 Kbrarz normal mis onu anladım zaten de. Bizde merak edip post açıyoruz zaten acaba bebek mi zayifta yoksa gazdan mi diye yani ne bilim
bb1509 Asenadgdvrn80 benim de 24 haftalık yolda görsen anlamazsın yok yani çıkmıyo bebe nesi kocaman göbeğinin 😂
bb1509 Asenadgdvrn80 yolda yürüyorum bazen tanıdık biei görüyo niye böyle yürüyosun diyo diyorum nasıl yürüyorum jfndjd yavaş yayvan ?? Diyorum hamileyim baskı falan da oluyo açıp bakacaklar yolda utanmasalar nasılll diye 😂🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Adosum_34 Mrymozr hemen hemen aynıyız sizinle bende zayıfım ama karnım fazla yok gibi bebegim kiloyu alıyor ki alsın ben önemli degilim yavrularımız saglıklı dogsunlar allahın izni ile inşallah
Mrymozr Adosum_34 Aynen önemli olan onlarin gelismesi kilo alması biz onemli degil ha fazla kilo almisiz ha almamisiz🙏🙏🙏