kerimannesi Asenadgdvrn80 bnce hic cikmamis cikmamasi daha guzel gercekten insan rahat ediyor ben cok kilo almadim cocuk almis hep karnim yeni yeni cikiyo son ayimdayim rahat dönüyorum yatakda 🤪 buyuk olsa napardim Bilmiyorum 😂
kerimannesi Asenadgdvrn80 banada demiyordu yeni yeni dedi 34+1ken 2300 du simdi Bilmiyorum ama ogrenin ona gore beslenin bnce
Asenadgdvrn80 ZehrasMom ben ilk kızımda hiç yoktu 37+4 de doğum yaptım normal bebeğim 3200 doğdu sisligide yoktu hiç tatildigindada aynıydı yani hep ama göbek yoktu 2. De kız olunca şimdi 2. De karnın çok olur dediler
FatRam_1703 Tugceasel_ Sanırım kendimden birini buldum göbekler aynı bende 25 haftalığım geceleri donemiyorum artık yatakta oturduğum yerden kalkamıyorum eşim kaldırıyor hep..🤦🏻♀️😤
Tugceasel_ FatRam_1703 Bizde de öyle eşim kaldırıyor geceleri lavobaya falan kalkarken yattığım yerden kalkamıyorum 🙈🤭
Kuzey61 Bsmlh haha aynen valla ben 20 olucam 2 hafta sonra daha büyük karnım 🙈 2 buçuk kilo aldım ve kiloluda değilim normalde göbeğim çıktı
Jdiebsh Asenadgdvrn80 aynen insanın kendıne oldugundan daha buyuk gelıyo ama suan gayet iyi hatta yok gıbı bişi maşallah☺
ZehrasMom Asenadgdvrn80 bence haftana göre gayet iyi karnın benim ilk gebeliüim olmasına rağmen o zamanlar daha büyüktü
Dilek-Can Asenadgdvrn80 küçüçük karnınız var maşallah bide benim karnımı görün bende 27 haftanın içindeyim ne çorap giyinebiliyorum ne ayakkabı egilemiyorum bile 😑 gece yatmayı söylemiyorum zaten🙈🙈