Aprilsssmom Herkese merhaba; 23+2 gebeyim 7 kilo alarak Çok hızli aldığımı fark ettim. !!!!! Bebeğim de 2 hafta önden gidiyor. Şeker sıkıntısı olabilir mi diye düşündüm. Aynı problemi yaşayan sonrasın da şeker çıkan oldu mu??
nil_-32 Aprilsssmom bende. 7 kilo aldım istemsiz çokta yemiyorum ama bebeğim benim geriden geliyor geç döllenme dedi doktor önden gitmesi şekere bağlı olabilir tabiki
Tugba1421 Aprilsssmom bende 23+0 da 10 kilo almıştım şimdi 25 haftaligiz 1 hafta 10 gün önden gidiyor şeker normal cıktı demekki kilo almaya musaitiz
Alperefet Aprilsssmom canım ben de 26 dayım 7-8 kilo aldım şeker yüklemesinde çıktı şekerim, doktorum İkisi de birbirini tetikler dedi kilo ile şeker için
berus Aprilsssmom 29 haftaya kadar alınan 13 kilo normal kabul ediliyor. Diyetisyene sordum. Canınızı sıkmayın. 34 haftaligim 14 kilo aldım bende.
Aprilsssmom nil_-32 evet olabilir sanırım 1-2 haftadır çok abarttım yeme işini, onun etkisi de olmuş olabilir. Döllenmenin de etkisi vartabi ileri veya geri gitmesin de
Aprilsssmom Tugba1421 evet olabilir çok fazla tatlı börek hamurişi tüketmiş olabilirim 10 günde onun da etkisi var tabi🤭😁. Şuan nasıl gidiyor kilo alım hızı
Aprilsssmom berus teşekkürler öyle mi 🌸🌸benim de vücut kitle indeksime göre 11-16 kilo arası alabilirsin dedi ama bu hızla alım şeker de olabilir diye ondan biraz endişelendim
Ates2020 Aprilsssmom bende aynı aldım normal valla kontrollü gidiyorum sözde 🤣 28 haftalık ama benim ki 8 kilo aldım
Tugba1421 Aprilsssmom en son 20 günde 3 kilo almıştım 23 haftalıkken şimdilerde hiç tartılmadım bilmiyorum ayın 11 inde belli olacak☺yeme icmeye tam gaz devam aynı şekilde yemedim mı elim ayağım titriyo 😆
berus Aprilsssmom rica ederim. Bende de suphe etmişlerdi. Ama açlık sekerim 72 çıktı. Bazen vücudumuz bebek hamilelik döneminde yesek de yemesek de alıyor tamamen bünye ile alakalı bu. Yapacak birsey yok. Benim de 16 kilo maksimum. Saldım artık ne kadar dikkat etsem de alıyorum.