Glysrcn Arkadaşlar rüyamda şuan mevsimi olmayan bi meyve gördüm ama uyandığımda falan aa ben bunu gördüm de canım çekiyo olmadım yani . Yemem gerekiyor mu o meyveyi arkadaş yemelisin diyo .
Seyma2861 Glysrcn saçmalamış kusura bakmayın. Her aklına geleni bulunamayanı yenemeyeni napıcaz peki ? Takılmayın böyle şeylere 😁
momelif Glysrcn Arkadasina sole ozaman bulsunda getirsin madem seni bukdr dusunuor :)) sacma ya sn bakma ona meyve genelde hamilelk ve cinsiyetle alakalidir annemn ruyalarnda herkesnki farkli tabi tabirini bilemeyz ama ondn gordun bnce
Purpura26 Glysrcn Canım ben rüyamda bahçeye giriyorum 3 tane mevsimi olmayan yaz meyvesi topluyorum poşete. Şimdi söylemiyim canı çeken olur belki. Beyaz tvye katılan bir hoca var rüya yorumluyor. O şöyle demiş “Çok istediğin şeye yazın kavuşcağın anlamına gelir” ben yazın doğum yapıcam 🥰
Melike0642 Glysrcn yani canım alma şansın varsa yine al ye aklın çok kaldıysa 😊 ama yemessen de bişey olmaz canın çekmemis sonuçta
Glysrcn momelif cinsiyetle nasıl alakası oluyo ki duymadım hiç 😊 ahhh beni komşularım hamileliğimin başında masada olan her şeyden birer kırıntı da olsa yiyeceksin diye zorlamışlardı😂 ama canım çekmiyordu çekse yiyecem hadi 😂
Glysrcn Purpura26 yaaa ne güzel benim gördüğüm meyve de bizim oralarda Nisan ayının ortalarında çıkmaya başlar ben de Mart’ta doğum yapıcam 🥰
momelif Glysrcn herkesn ruyasi frkli cikr bazn yormlama ile alakali deisik yani millete gore hrket etmem millet heptn sacmalior cnku
Glysrcn Yaaa aslında hiç aşermedim sırf azcık naz olsun diye eşimi uğraştırasım var hiç naz niyaz görmedi adam 😂😂 ayağıma sürekli kramp giriyo uykumda her seferinde uyanıp masaj yapıyo onun haricinde pek naz niyazım olmadı 😂