Taze-Anne28 Arkadaşlar doktorumuz hastanedeki radyoloji uzmanına yönlendirdi detaylı için. Normalde bu ultrasonda ten rengi görüyormuşuz şimdi bunda da öyle renkli olur mu. Radyoloji uzmanına detaylı yaptıranınız varmı. (Bunun ücreti de fazla bu arada)
Meryemkale Taze-Anne28 bende radyoloji uzmanına yaptırıcam perinatologların fiyatları çoook pahalı🤷♀️ gidiceğim doktorun instagram hesabına baktığımda görmüştüm o da renkli çekiyo aynı yani
Tugcem50 Taze-Anne28 genelde doktorlar perinatologa yönlendirir radyologa yönlendireni hic duymadım cevremde radyolog daha ucuza bakıyor benim bildigim yarı yarıya ortalama
aslihancvk Taze-Anne28 bende hastanenin radyoloji uzmanına gittim renkli de verdi ultrason resmini renkli gördüm yani yüzünü bütün uzuvlarını çok şükür 🤲
Ozge1708 Taze-Anne28 Bende dün gittiğim hastanenin radyoloji bölümünde yaptrdm canm detaylı ultrason renkliydi Yarm saat sürdü. Ben memnun kaldm.
halitefe Taze-Anne28 bunun uzmanı radyologlar değil canım perinatoloğa gitmen lazım bebekte bir sorun varsa görmeme ihtimali var veya problemi anlayamayıp seni perinatoloğa yönlendirebilir işin asıl uzmanına git bence