aslihancvk Bebeği sağlıklı doğum yapıp küvöze giren girmeyen süreç nasıldı? Pazartesi itibariyle 33+1haftalik oluyoruz ve yatış yapılacak şeker yüksek olduğu için gözlem altında olucam gidişata göre erken doğum da olabilirmiş 😔
ilseng aslihancvk öncelikle çok geçmiş olsun. Lütfen korkmayın. Ciğer geliştirici iğne vs yapılır. Kilosu nedir bebeğinizin? benim iki kardeşimde erken doğdu birisi 31 birisi 33 haftalık çok şükür sağlıkları yerinde koca kız oldular 🥰 burada okuyoruz 24 haftadan itibaren yaşayan bebekler çok fazla sizinkisi baya büyümüş. Belki 1 hafta falan küvezde kalır ama sıkıntı olmaz inş 🙏🏻🙏🏻
Nurbl Yeğenim 34 de doğurdu bebeği 2 hafta küvözde kaldı ama herhangi bi sağlık problemi olmadı herşey normaldi 😘
aslihancvk Nurbl ben çok korkuyorum ya karnimda kalbi durursa diye. Doğum sağlıklı olup küvözde bı süre kalmasına da razıyım yeterki sağlıkla doğsun 😔🤲
Cigdem70 aslihancvk inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsıın evladını şekerin kaç çıkıyordu bende de gebelik şekeri var
aslihancvk Cigdem70 bu sabah açlık şekerim 230 çıktı insülin kullanıyorum zaten günde 4 defa dozları da yukselttiler diyete rağmen düşmüyor hep 200 lerin üstünde 😔
Yagmurbegum aslihancvk sağlıkla alın kucagınıza ınsallah. İyi düşünün iyi olsun. Üzülmeyin bebekte etkilenir 😕
aslihancvk ilseng çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲 oğlum şuan 2887 gram kilosu fazla zaten haftasına göre şeker de dusmeyince erken de doğum olabilir ilk bebeğim çok telaslaniyodum stres yapmak istemiyorum ama elimde değil bu da şekerin yükselmesine sebep oluyor işte 😔
ilseng aslihancvk maşallah kilosuna 2500 üzeri genelde küveze girmiyor bazen 🥰🙏🏻 Canınızı sıkmayın kocaman olmuş. Benim annemde yüksek tansiyondan doğum yapmıştı. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucaklayacaksınız 🥰