Sehertass Alaturka tuvaleti kullanıyorum evde klozeti hiç sevmiyorum kullanmak da istemiyorum açıkcası hiç hijyenik bulmadığım için şuan 15 haftalık hamileyim normal tuvalete oturmak beni rahatsız etmiyor fakat sizce bebege bir zararı varmı? 😑
Kuzeyufuk Sehertass 2tuvaletinşz varsa evde Egeli klozeti kendinize ayırın ben öyle yaptım sadece ben kullanıyorum ve sürekli çamaşır suyu döküyorum temizliyorum
A_Alparslan Sehertass benim annem 25 haftalık olana kadar alaturka ya oturtmadi sözde düşermiş sacma geldi bana.. Ama en iyisi alaturka içerde cis kalmıyor enfeksiyon da olmuyor insan klozet de oluyor. Zaten ileriki haftalarda oturamcan alaturka ya bnce otura bildigin kdr otur sakınca olacağını düşünmüyorum
ysfali06 Sehertass alaturka bnce boşaltım yapabilmek için daha sağlıklı. Hijyeni falan geçtim bu daha önemli Bi detay bnce. Ben şuan eğilince desteksiz kalkmakta zorlanıyorum bazen o sebeple çok istediğim halde kullanamıyorum alaturkayı. Bnce sizde kullanabildiğiniz kadar kullanın 🤷♀️
Fatmas Dünya genelinde eskiden her kadın o şekilde tuvalete gidiyordu. Ki aslında bağırsaklarımız açısından en sağlıklı ve doğru tuvalet oturuşu da o. Nasıl zararı olabilir. Köylerde tuvalet hala öyle. O kadınlar patır patır bebek mi düşürmüyor.
Sehertass Kuzeyufuk klozeti evlendigimizden beri eşim kullanır bende normal tuvaleti kullanırım oldum olası hiç sevmedim o klozeti