Ravza123 Kizlar Karnım çok çatladi ya ilk gebeliğin yağ falan da kullandım ama yine de çayları doktor çok çatlama dedi siz neler kullaniyorsunuz birde sürekli kaşınıyor bende istemsiz kasiyorum farkında olmuyorum çekiyorum sonra
Nur Ravza123 canım ne kadar uğrassam da hangi kremi nemlendiriciyi kullansamda çatladım hemde fena karnım dünya haritası gibi oldu coğrafi olan😂 ama hiç dert etmiyorum kendime çatlağı tek sıkıntım kaşıntısı fena sadece geceleri deli ediyor ama az kaldı Allahım izniyle 1 cm açıklıkla geziyorum şimdi 38+2 de 🤰🏻💙🐣
Duyguynrky Ravza123 bebe yağı 🤷🏼♀️ Arada kantoron sürüyorum ama katkılı eczanede filan satılanlardan almıyorum. İnşallah çatlamam
Aysemm25 30+6 haftamdayım son 1 haftadır fena halde kasınıyorum sanırım çatlayacağım 😊 25. Haftamdan itibaren bebek yağı kullanıyorum arada bir de vazelin sürüyorum kaşıntım geciyor anında vücudumda görünürde çatlak fln yok ama sanırım fayda etmeyecek
Ravza123 Aysemm25 kaşınıyorsa aynen canım catlicaktik çok hoş kaşınıyor birde kaşımım diyorum ama olmuyor 😕
Ravza123 Nur hadi ya Kıyamam ay süper valla 1 cm açıklık çok iyi canım bir şey yaptın mi özel kendinden mi açıldı bende hep duâ ediyorum açılma olsun son zamanlara doğru diye
Nur Ravza123 canım 36-37 haftadan beri günde altı yedi hurma yedim bol su yürüyüşler yarım saat kadar bol banyo sıcak ılık suyla ama bende beklemiyordum açıklığın olacağını bugün çatı muayenesinde doktor dedi hiç doğum yapmamıs biri için suan 1 cm açıklık çok güzel maşallah dedi ben onları yaptım ekstra bsy yapmadım hep yattım 🤗😄
Nur Gmzegb kulladım canım maalesef yurtdısından kremler bile getirttim bazılarında alerji oldum mesela bende akısına bıraktım iyice