aslihancvk Haynayff 32+6 olduk bugün oğlum 2887 gram şekerden dolayı yüksek kilosu pazartesi hastaneye yatış yapılacak gidişata göre erken doğum olabilir de 🥺
Elbiiiii Esratt Haynayff 31. Haftalıkken gitmiştik kilosu 2.150 grm boyu 45 cm çıkmıştı canım şimdi 34 haftalık 35 te kontrolümüz var🥰🙏
Esmaaaaaaaaa Yazan anneler boylarida yazarmsnz benimde sizinle uyumlu ama doktrlar boyu kısa down vs diyorlar
Susaminannesiii Ohaezgi kilosuna zayıf denildi mi? Benim bebegimde 30+1 de 1350 gr muhtemelen 32 de sizinki gibi olcak. Bana 1 hafta geri dediler kilo ve baş cevresine, ancak boy uzynlugu haftasıyla uyumlu geliyor
ipekkkkkkk7 Haynayff 30.haftamda 1750 idi şu an 32.haftam bitti 33 e girdim 2250 olmuştur tahminime göre çünkü doktorum her hafta 250 gram alır dedi bu şekilde yemenye devam edersen demisti
Camurcu Esmaaaaaaaaa ultrason fotoğrafında yazıların yazdığı bölümde fl yazan yer var orda ki rakamı 7 ile çarp kuzum mesela 5.30 ya onu 5.30 olarak çarp 7 ile düz hesap 5 veya 6 ile çarparsan yanlış çıkıyor
Aylayla Haynayff daha dün doktora gittim 32. Hafta 47 cm 2200 gr olmuş hatta aşağıya inmiş ama daha çok erken