Sibel4264 Yaşayan oldu mu 33. Haftadayım nişan parça parça gelmeye başladı ne yapabilirim dogum olmasın diye
NefesDeniz Sibel4264 Hemen doktorunuzu arayın tabiki doğumunuz başlamış olabilir en iyisini size o söyleyecektir.
Dlngnz Sibel4264 önceki haftalarda ciğer geliştirici vurdurmuş muyduz? Rahim ağzına bi sıkıntı yada nst bağlamadımı sizi
Sibel4264 NefesDeniz dün başlamıştı bu nişan gelmesi. Gittim doktora şu an bişey görünmuyor dedi. Ama hala parça parça gelıyor ne yapcam bilemedim
NefesDeniz Sibel4264 Nişanın geldiğini söylediğiniz halde mi eve gönderdi sizi? Sizi yatırsa iyi olurdu ciğer geliştirici vs vururlardı. Gerçi çok şükür 33 haftayı görmüşsünüz ama doktorunuz en iyisini bilir. Siz evdesiniz dimi hastanede değilsiniz?
mommy_bee En azından oyleyse ciger geliştirici vurulur ikiz gebelikte prematüre dogum olabilecek bir sey sonucta erteleyebilecek bir seyler yapılır.
Dlngnz Sibel4264 benim doktorum 35 hafta Doğumum olabilr dedi bana 34 hafta doğsalar bile sıkıntı olmaz dedi sizde inşallah 35 görürsünüz🙏 Ciğer geliştirici vurdurmanız çok iyi kuveste kalma süresi kısa olur