Yarenimm 28+1 iz bugun kontrole gittim kizlar doktor 30 . Haftada ciğer geliştirici vurmayı düşünüyorum dedi doğsa bile kuvezde büyültürüz dedi 6 kayb im var öncesinde o yuzden sanırım bile bisey dusundu haftaya gel dedi tekrar
MerveKontakay Elif4334 sağlıklı olsunda😔🙏🏻 Doğumu tetikleme durumu var mı bu iğnenin ben yeni oldum düzenli sancılarım çıktı diye bir kaç gündür iyiydim ama bugün sancım var ayırtta edemiyorum açıkcası korkuyorum😔
EmineGneDemir MerveKontakay doğumu tetiklemiyor canım faydası daha çok hatta. 32 de vuruldum bende 35+3 deyim arada nstde sancılarım çıkıyor ama şuan beklemedeyiz
NilferHarmandal Bende bu gece olucam bu gün kontrolde sancım çıktı erken doğum riski gördü doktor 35+4 teyim bide progestan iğnesi de verdi onu oldum çok acıyo mu ciğer geliştirici🤨
EmineGneDemir MerveKontakay stres yapmayın en önemlisi bu. Ben ağlama krizlerine giriyordum geceleri kalkıp ya erken doğarsa ya küvöze girerse her hafta kontrole gittiğimde sancım çıkıyordu. Şimdi stres yapmıyorum herşey güzel olucak diyorum şükür sancım çıkmadı. Sizde sıkıntı yapmayın bol bol dinlenin hep yan yatın bol su tüketin ve protein ağırlıklı beslenin herşey güzel olucak 😊
NidaEzgi 27.haftadayım iki gündür rutin kasılmalarım var ve bebeğim daha 1050 gr. Bugün bana da vurdular ne olur ne olmaz diye zararı olacağını zannetmiyorum sadece her ihtimale karşı en önemlisi ciğerinin gelişmesiymiş çünkü