Öncelikle herkese merhaba güzel anneler
Bende 2.normal doğum hikayemi paylaşmak istedim. İlk kızım daha üç aylıkken hamile olduğumu öğrenince çok şaşırmıştım. Bulantısı 5 ay süren Bi hamilelik geçirdim ama hepsi gelip geçiyor. 28.haftada gebelik şekerim olduğunu öğrendim ve diyet yapmaya başladım. insülin kullanımına gerek kalmadan şekerim kontrol altına alındı ama yinede bebek haftasından önde gidiyordu. Doktorum 40 haftayı beklerse doğum riskli olur seninde 4 cm açıklığın var deyince doğumu suni sancı ile başlatma isteğini kabul ettim. 25 Aralık Cuma günü sabah 7.30 da yatışım yapıldı ve 9 da suni sancıyı taktılar. 10.30 a kadar hiç sancı hissetmedim sonra hafiften belime sancılar
vurmaya başladı. pilates topu üzerinde takılıyordum ve öyle geçip gidiyordu dalgalar. 11.30 epidural anestezi yapıldı ve ben biraz dinlenmek için yatağa uzandım. Kasılmaları hissediyordum ama acı yoktu. Saat 13.30 olana kadar böyle devam etti. O dakikadan sonra sancılarım şiddetlendi ve ıkınmaya başladım pilates topunun üzerinde ve 20 dk sonra geliyor dedim ebeye ve doğum için çatala çıktım. Doğmak üzereydi ebe hemen doktoru aradı ve Bir ıkınmada geldi benim minik mucizem. Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin..