Aras13 Kızlar günaydın ben 11haftalık hamileyim migren hastasıyım 4gündür aralıksız devam ediyo ağrım dün gece ağrıdan oturdum ağladım kafamı duvarlara vurmak istiyorum artık evde benim içebileceğim bir ağrı kesici yok kafama görede kullanmak istemiyorum zaten herşeyi yaptım karanlıkta yattım masaj yaptım kafama bişey bağladım ama yok şimdi uyandım beynimin ici zonkluyo gözümü açamıyorum ilk defa bukadar şiddetli yaşıyorum artık gözlerime kulaklarıma vuruyo ağrı hiç iyi değilim kendi doktoruma mı yazıyım acilemi gidiyim veya evde napsam geçer lütfen yardımcı olurmusunuz
MerveKaya38 Aras13 benimde var canım hep karanlık oda da yatarım başımada sirkeli su koyarım gözlerimin üzerine gelecek şekilde öylece uyuyorum canım geçiyor .
Asya_2402 Aras13 canım ben fizik tedavi uzmanına kuru iğne uygulaması ( akupunktur) yaptırıyorum boynuma,başıma ve sırtıma.Çok iyi geliyor ama yapacak kişi işinin ehli olsun özellikle baş kısmı tehlikeli olabilir.
Sevgi1907 Aras13 doktoruna danis canim benim migrenim yok ama basimin agridigi zamanlar direk doktorumu ariyorum ve parolu yarim sekilde icebilirsin demisti ictim basima yazma baglayip yattim allah safi ismiyle sifa versin inşallah
yusufbebekk447 Aras13 benim de bu aralar başım çok ağrıyordu .gün boyu bir şey yapmadan duvara bakarak oturuyordum .tv ye bile bakamıyordum .devam etse giderdim doktora ama birkaç güne geçti.şiddetliyse acilden de baş ağrısı için bir şey verirler herhalde
7capo7 Merhaba hamilelikte günde 3 adet parol kullanımına izin veriliyor bir bakın internetten isterseniz. Bence doktorunuza yazın acile gitmeyin şu sıralar. Çok geçmiş olsun benim migren yok ama bir kaç defa yaşadım ben de baş ağrısı. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz🤲🏼
Eylemanil62 Allah yardımcınız olsun bende aynı dertten muzdaripim hep 🙄 mentollü krem var tiger balm markası bana çok iyi geliyor, şakaklarıma, enseme sürüyorum , birde soğuk kompres yapın ensenize soğuk bir bez koyun belki rahatlarsınız. Geçmiş olsun.
mommy_bee Tansiyonunuzu ölçmenizi öneririm. Ac ve susuz kalmayın. Buz ile masaj yapın agrayan yerlere. Kahve icmek bazı kisilere iyi geliyor bazı kisilerde migren ağrısı yaparmis. Ben icerdim hamilelik öncesinde. Hamilelikte de gunde 1 tane izin veriliyor aslında. Farmasinin mentollu top gibi masaj ürünü vardi geciriyor. Onu alabilirsiniz. Eczaneler de benzerleri var.
Ayceycev Daha dün yaptım bana çok iyi geldi. Kaynar suya lavanta yağı damlatın 5-10 damla, buharını ağrıyan bölgede gezdirin ara ara sabit tutun dün sabah çok şiddetli ağrım vardı geçirdi benimkini 😊 sonrasında da sıcak suya pamuk batırıp onu da ağrıyan bölgede gezdirdim birkaç defa
Fatmas Bana migren taşı çok iyi geliyor çok şükür. Tavsiye ederim. Gerçekten berbat bir ağrı. Belki size de faydası olur. Enseme kafama her yerime sürüyorum. Bi süre rahatlıyorum. Allah sifa versin.
Aras13 Allah razı olsun kızlar dayanamadım doktorumu aradım acile gitmemi söyledi geldim herseyime baktılar nabzım yüksek cıktı bebeği kontrol ettiler cok şükür iyiymiş 2 tane serum bağladılar onun bitmesini bekliyorum cok sukur biraz daha iyiyim