Ebruuu42 Aye_03 lekelenme yok bende,progestan kullanmaya başladım 1 ay kullanacağım,ama aşırı idrara gidiyorum🙏😂😂
Aye_03 Ebruuu42 benimde 4. Haftalıkken olmuştu şimdi yok ama doktor devam dedi oda çok baş dönmesi yapıyo ya Valla düşünüyom şimdi böyleyse az daha büyünce lavoda yatarm heralde 😁😁🙈
Akcakoca Kedisever3535 7+2 de gittim en son herşey yolunda 1 ay sonra gel ikili test yapılacak dedi doktorum
Kedisever3535 Aye_03 1 ay sonra dedi ama sonra sen dayanamazsın 3 hafta sonra gel dedi canim. Sanki çok uzun geldi. 3 hafta bile
Fasulyemom Aye_03 15-20dk da bir tuvalete gidiyorum. En çok geceleri zorluyor sürekli uykumu bölüp tuvalete koşuyorum🤷🏻♀️
Aye_03 Kedisever3535 3 hafta bile 3 sene gibi geliyo ya ben iple çekiyorum o günü görmek rahatlatıyo 😇
Kedisever3535 Akcakoca bende 7+1de gittim 1 ay dedi önce sonra 3 hafta sonra gel sen dayanamazsın dedi 16 ocakta kontrol çok war daha ya
Akcakoca Kedisever3535 benim şuan bulantılarım çok yoğun olduğu için araba da tutuyor benim açımdan iyi oldu 1 ay erteleme 🤧
Aye_03 Ebruuu42 maalesef o hep öyle bana günde iki defa kulan demişti şimdi bire düşürdü çok şükür daha iyi uyku yapıyo bide o
Aye_03 Fasulyemom ahaha aynn canım 😁 biz bide annemlerden uzaktayız memlekete giderken napıcam diye ona üzülüyom şimdiden 🙈😁
Kedisever3535 Aye_03 aynen canım daha çok war benim 16. Inşallah sağlıkla hayırlısıyla o günleri görürüz bebgimizle