Ruyaruya12_ 6+1’im özellikle sabahları bulantıyla uyanıyorum . Gün içerinde kokular çok rahatsız ediyor . Eğer teksem meyve dışında bir şeytüketmek istemiyorum (özellikler tatlılar ) . Sizlerde durumlar nasıl ?
Kmndas Ruyaruya12_ 8+5 bende canım sabah kalkıyorum ilk kusuyorum direk kahvaltıdan sonra iyiyim şükür gece 9 dan sonra gene başlıyor su bile içsem öğürüyorum doktor prilam verdi bi işe yaramıyor uyuyamıyorum mide bulantısından valla buna da şükür bebeğim iyi olsun da çekerim diyorum ne yapayım
61anne Ruyaruya12_ bende çok çektim ama şükür 16 haftalık oldu ara ara yoklamada geçti gibi sabah uyandigumda kaju yedim yataktan kalkmadan kaju bulantıya çok iyi geliyor birde prilam gece aliyordum sabaha etki ediyordu
7capo7 Kmndas prilamı nasıl kullanıyorsunuz. Ben onun sayesinde yemek yiyebildim. Akşam yatmadan önce 2 adet alın. Gün içinde de olursa 1 adet daha alabilirsin dedi doktorum. O kadar iyi geldi ki gram midem bulanmadı. Şu an 18. Haftamdayım 1 adet içiyorum sadece onu da yakında bırakacağım.
Kmndas 7capo7 bende gece yatmadan 2 tane içiyordum 1 hafta denedim ama sabah kalkınca gene kustum o bi faydasını göremeyince bende bıraktım boşuna ilaç yutmıyım diye
Gulo60 Bende 14+1 deyim ama özellikle evde tekken kahvaltı yapmayı bırak su bile içsem çıkartıyorum. Kahvaltı desen onu da yapsamda midemde asla durmuyor sofradan kalkmadan çıkartmaya gidiyorum ama annemde yersem bi şekilde kusmuyorum. Prilam kullanıyorum o da bi gun işe yarasa bi gun hiç fayda etmiyor 😑😑