Rabis93 Deletedmom95 hayırlı uğurlu olsun sonunda ne güzel kavuşmuşsunuz😀🥳 benim de son bir haftam kaldı hiç açıklığım yok doktor dün baktı.eğer açıklık yoksa suni sancı ve fitil verip başlatıcam dedi ama öyle açılmayan sonra sezeryan olan çok anne duydum sancıyı çektiğimle kalabilirim spinalden korkuyorum gözlerim açık çektirmeleri anlamak bilincin açık olması açıkçası beni korkutuyor daha önce hiç anestezi alıp uyumadım ondan da ayrı korkuyorum siz spinali tavsiye eder misiniz psikolojik açıdan ve fiziksel açıdan nasıl bir operasyon sizce
Deletedmom95 Rabis93 ben tavsiye ederim. Bebeğinin nasıl doğduğunu görmelisin bence. Ne kadar zorluklarla dünyaya getirdiğini anlıyorsun. Ben çok tefekkür ettim masa da iken. Rabbim nasıl yerleştirdi büyüttü karnımda onu. Ve bana böyle bir gücü layık gördü diye. 🥰
Annecik53 Deletedmom95 rümeysammm maşallah kızım rabbim sağlıkla huzurla büyütmek nasipnetsin imana , islama ,kurana hizmet eden bir er eylesin size göz aydınlığı olsun … biz de 2 gün önce bir aylık olduk bile hey gidi zaman
F-Gemi Deletedmom95 maşallah okurken heyecandan kalbim çarptı valla 😊 Gözünüz aydın hayırlı olsun kardeşim inşallah sende biran önce toparlarsın rabbim acil şifalar versin🤲🏻 Bakalım bizleri neler bekliyo nası bi süreç nası bi evreden geçicez darısı başımıza artık😃🤭
melissara Deletedmom95 korkulduğu kadar zormu ameliyat olurken kesilirken hissedilirmi falan diye 😕çok korkuyorum hastaneye gidince kanım donuyor doğum korkusundan 😁🤭
Deletedmom95 melissara hayır acıyı hissetmiyorsun ama seni çekmiştirmelerini falan hissediyorsun 😅 o yuzden midem bulandı sanırım benim 😂
Ozdmrkbraa Deletedmom95 ayyy sonunda beklediğim hikaye gelmiş 😍 gözün aydın canım benim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin doğum anı öyle değişik oluyor insan bende de taşikardi olmuştu ne güzel yazmışsın rabbim hep böyle mutlu olmanızı nasip etsin 🥰
1kiz1anne Deletedmom95 sizi diger postlardan hep görüyordum tebrik ederim saglikla mutlulukla büyüsün minik oğlunuz gecmis olsun sütünüzle kalın 🌺
spaceship Deletedmom95 gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah 😊 hep denk geliyordum size burada, hatta bu postu görünce sabah birden aaaa Rümeysa doğum yapmış ne güzeeeeel dedim, eşim o kim diye sordu bi 😁 darısı biz bekleyenlere..
63-16 Deletedmom95 canım çok geçmişler olsun ne güzel Allah kavuşturmuş oğluna.. Benim de oğlum olacak Allah izin verirse. 31. Haftama girmek üzereyim. Urfada görev yapıyorum ve bursalı yım malesef doğum urfada olacak. Haliyle korkuyorum ben de o yüzden sezeryan da olsa spinal olsun istiyorum. Sanırım deliriyorum ama ben çocuğun karışmasından korkuyorum şaka gibi böyle bir korku gelişti bende. Sana sorum şu bebeğin doğduğu zaman koluna takılan bilekliği yanında mı taktılar? Artık bu korku yüzünden diyorum ki başka yere götürmeden o bilekliği takın diye inletcem doğumhaneyi 😂 beni aydınlatırsan çok memnun olurum. Hayırlı uğurlu olsun tekrar canım 🥰
neslihann87 63-16 bana sormadınız ama 3 doğum yapmış biri olarak şunu söyliyeyim bileklikler hazırlanıyo doğumdan önce size takılıyo doğduktan hemen sonrada bebeğe
neslihann87 63-16 zaten ameliyathanenin önünde bi yakınınız bekliyo olcak bebeğinizinde bi sağlık sorunu yoksa sizin daha ameliyathanede dikişleriniz devam ederken bebeği hemşire odanıza götürüyo yani eşiniz anneniz kim varsa o görüyo çıkarken odaya birlikte gidiyolar
Myssr Deletedmom95 paylasimlarinizi görüyordum hep salih evlat olsun inşallah. Nasil izlediniz ben kesin bayilirdim😅
nida50 Deletedmom95 Uygulamayı çok kullanmıyorum ama sizi açtığınız post ve yorumlarınızdan hatırlıyorum 😊 evladınıza sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim ❤ Rabbim ömrünü bahtını yolunu güzel eylesin. 🍀
Fasulyemibeklerken Deletedmom95 Tatlım çok sevindim hayırlı ömürlü olsun rabbim bize de Bi avazda doğurmayı nasip etsin dua et 👶🙏
Mina98 lutfen yardimci olurmusunuz 29haftalik hamileyim kasilmalar oluyor karnimda sanki kramp giriyor dogum sancisimi ne cokda korkuyorum
Kuzeyannesi Mina98 korkacak birşey yok canım onlara yalancı Şancı diyorlar doğum yaklaştığı için oluyor benimde 28 ci haftam bendede oluyor o kasılmalar ve sancılar geçecek inşallah birgün allah yardımcımız olsun🙏🙏😍