Kızlar hazır oğlum uyuyor iken hemen hikayemizi yazalım yoksa bi daha fırsat bulamam 😅 En başından başlıcam maceramıza uzun olabilir Hakkınızı helal edin 🤗
Balayında ben rahatsızlandı ilaçla korunduğum halde kanamam başladı ağrılı bir şekilde ve gittiğimiz doktor bana bebeğimin olmayacağını tedavi görmem gerektiğini söyledi dünyam başıma yıkıldı oan. Sonrasında korunmayı bıraktım tahliller vs yaptırdım herşey temiz hiç bir sıkıntı çıkmadı. Ama 4-5 ay gibi bir süre denedik olmayımca ben psikolojik olarak çöktüm hep ağladım benim için çok zor bir dönemdi 😔 Sonra Rabbime bıraktım en doğru zamanda o verir diye ki bir sonraki ay hamile olduğumu öğrendim 🥰 ilk üç ay efsane zor geçti 7 kilo verdim serumla beslendim 😁 düşük tehlikem oldu vs hastanede yattım. Enfeksiyona çok dikkat etmenizi öneririm o sebeple oldu çünkü tehlikem 😐 20. Haftalarımın sonuna doğru taşındık malum (haftayı tam hatırlamıyorum) kendimi çok yorduğum için 33. Haftada bebek gelmek istedi. 4 gün hastanede kaldık çok şükür onu da atlattık. İşte ozamandan sonra inatla gelmek istemeyen oğlum 40 haftaya kadar bekledi 😅 sülale de hiç bu kadar bekleyen bebek yok benimki türünün tek örneği 🤣🤣 40+2 sabahı saat 2 de doktor randevusu vardı. Kan değerlerim çok düşük olduğu in kan nakli yapıldı iki ünite. (Onlarda ameliyat hanede gitti sanırım 😅) sonra açıklık bakıldı 1 cm sancılarım var ama düzenli olmadığı için açılmam ilerlemedi. Doktor haftam ileride oldığu için de doğuma kadar yatış verdi. Ertesi gün yani bugun nöbetçi doktor gelse de çıkış istesem en azından dışarıda hareket halinde olurum yürüyüş falan yaparım diye düşünüyordum. Doktor geldi muayene etti açıklık 3 cm olmuş. Ama aksilik bebeğin eli kafasında idi ittirdiği halde tekrar koyuyordu. Sonra “kordon geldi elime” dedi doktor. Yani anlayacağınız bebeğin başı bıraz yukarda kordon daha önde idi. Sezeryana alıyoruz acil dedi ve başladım ağlamaya çünkü hiç beklemiyordum panik oldum. Velhasıl işlemler yapıldı ameliyat haneye gittik. Tabi benim uyuşma uzun sürdü 😅🤷 işte burdan sonrası çok değişik yaa 🙈 tepemdeki ısığın yansıması ile ben bana neler yaptıklarını tek tek izledim. Sonra orda bir baş gördüm Allahım oğluum😍😍 doktor doğdu diyo evet görüyorum deyince şaşırdı güldü izlediğimi hiç anlamamışlar 😁😁 doğar doğmaz bastı çığlığı inletti ameliyathaneyi. 😅 Onu görünce bende çok ağladım inanın çok farklı bir duygu 🥰 bu sefer kalp atışlarım yükseldi sakinleştirdiler beni. Sonra çok ağladım sanırım midem bulandı ve sedye de kustum 😅🙈 1 saat kadar sürdü herşey. Çok şükür bitti. 🥰
Yanımda refakatçi olarak eşim kalıyor ve oğlum ona inanılmaz düşkün mü desem bilemedim. Dikişler den ötürü hareket pek edemiyorum eşim kucağına alıyor ağladığında tık susuyor 🤷🤗 çok şükür emiyoruz memeyi arıyor tutamadığı zaman ağlıyo 😅 ay yani çok ilginç bişeymiş onu farkettim 😂 3560gr doğdu boyunu bilmiyorum söylemediler 🥰 beni de az önce yürüttüler zorlandım ama gececek Allah’ın izniyle bunlar. 😊
Bi önceki postumda cevap veremedim tek tek kusuruma bakmayın. Herkes bi oh çekmiş onu anladım 🤣🤣 Burda çok güzel insanlar tanıdım Allah hepinizden razı olsun.❤️❤️ Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🤗 sorularınız olursa vakit buldukça cevap vericem ❤️❤️