Gull_94 Tesadufmu bılmıyorum ama ılk ultrason goruntusunde kese sı muz seklınde olanların hepsının kı erkek bebek🤔 kese bu sekılde olup kızı olan var mıı acaba🤔
ikizminikler Gull_94 iki kesemde dar uzundu muz gibi ama ikiside kız canım bence bunlarla pek ilgisi yok
Gull_94 ikizminikler ozaman bu teorıde tutmuyo demek kı baska sıtede denk gelmıstm 100 kısı varsa hepsıde erkek dedı ama bu da tesaduf demek kı😂
Gull_94 esraizmirli yok canım sadece kese muz seklınde olup hepsınnde erkek demesı sasrttı benı yoksa yuvarlk kız yda erkektrı duymdm ben ama
Gull_94 ikizminikler benımde yok aslında öeraktan sorum bendede ıkıncı hamılelk kz beklıpdum keseyı muz seklnde gorunce yok tesadftur kız hıssedıyprum demstm erkekmıs ama o yuZden merak ettım😇
esraizmirli Gull_94 ona işte fasulye kese diyolar canım erkeklerin kesesi fasulye gibi kızlarınki yuvarlak diyolar ama tutmuyor tutanlar istisna bence☺️
Gull_94 esraizmirli fasulyede degıl ama uzun muz gb aynı bana komık geldı hatta gorunce 😬😬😂ama tabıkı alakası yokturr cınsıytle