Merhaba canım hamişler 🤗
Öncelikle hamilelik sürecim sıkıntısız geçiyor çok şükür.Ama tabiki biraz ağırlaştm.9 kilo aldım.Dogumumu bekliyorum hemen hemen herşeyi aldım sizlere yazayım
1-miniçodan bebeğimize 1 tane hastane çıkışı 10 lu ve yenidoğan 3 aylık ve 6 aylık olmaz üzere bir kaç takım aldım.E bebek den zibin aldım 3 er tane aylara göre (şimdiden bile bir çok takım geldi çok abartmamak lazım)
2-welgro bebek arabası 900tl ve welgro katlanır beşik aldık 169 Tl
3-evim 2 artı bir hep bebek odası için bir odayı boştu 1 tane yaşam alanı odamız var bebek odası için büyük bir dolap (yersıkıntısı dolayı) birde montesıri yatak 1600 tlyaptırdık büyük 2 ye 1 eşim ve ben bile bebekle sorarız çok güzel çatlı sarı beyaz dolap beyaz hali110tl ve fon perde 150 tl alıp sarı odayı renklendirdim.
4-biz çekim yerine prof.fotoğraf makinası aldık 😂 kendimiz zaten meraklıyız biz çekeceğiz resimleri 😍
6-hastane odası süslerini ben kursa gittim el sanatları hepsini kendim yaptım çok güzel oldu malzemeleri eminönğnden aldığım için baya 2000 Tl lik organizasyonu ucuza kapattım 😎
7-yastık yorgan çarşaf babyneat vs annem aldı sağolsun
8-Elimden geldiğince iyisini uygun almayalmaya çalıştım inşallah sizlere fikir olmuştur herkes gücüne zevkine saygı duymak lazım 🤗Önemli olan AŞKLARIMIZIN SAĞLIKLA gelmesidir.❤❤❤