NurEto Şu an hissettiğiniz şeyi bebek isteyen, çabalayan herkes en az 1 kez yaşamıştır, emin olun 😊 kıskançlık, haset vs gibi fikirleri aklınıza getirmeyin. Sürecin getirdiği doğal bir duygu bu. Bir miktar üzülürsünüz ama bunu bastırmaya çalışmayın. Ne hissediyorsanız kıvamında yaşayın. Ben çok bastırdım bu duygumu, insanların nasibini mi kıskanıyorum, çok ayıp diyerek kendimi yedim bitirdim. Elime hiçbir şey geçmedi. Oysa üzülmek de normal. Kabul edip devam etmek gerekiyor. Emin olun sizin olan size Allah’ın takdir ettiği zamanda gelecek ve siz o zaman “iyi ki şimdi olmuş da o zamanlar olmamış” diyeceksiniz. Nasibin zamanı olması çok güzel bir şey, kendinizi Allah’ın takdirine teslim edin. En sağlıklı, en huzurlu, en güzel zamanda bebeğinizin haberini alın inşâllah.❤
Bir de kafadan atmak çok zor ama galiba yeni bir amaç edinmek ve farklı bir şeye odaklanmak çok etkli oluyor. Ben yeni bir işe başlamaya karar verdiğim dönemde öğrendim gebe olduğumu. O kadar konsantre bir şekilde işe hazırlanıyordum ki, ingilizce mülakatlar, teknik mülakatlar derken tüm gün kafam bunlarla meşguldü. Sürekli ders çalışıyordum ve bebek aklıma hiç gelmiyordu. Sizin umarım bunların hiçbirine ihtiyacınız kalmaz, en yakın zamanda güzel haberlerinzi alırız 🍀