tkrj19 Kızlar çantamızı tamamladık nerdeyse alt açma örtüsünden kaç adet koymak mantıklı 12 adet bez koydum alt açma bezini bilemedm
Hanz tkrj19 cok fazla koymanıza gerk yok ben 10 bez koydum bir tane müslin bezi koydum ilk gun kaka yapıp yapmacagi bile belli değilmiş ya
asenatrk tkrj19 Hazır alt açma bezleri var onlar daha iyi bende onlardan aldım baby plusun hem güzel hemde fiyat olarak uygun
Taze-anne Uzramm aklımda kalcagına yanımda kalsın canım ne olur ne olmaz. Az gelmesinden de çok gelsin sıkıntı yok
tkrj19 Hanz kakadan ziyade hastanede altına sermek için düşünüyordum kirlenir filan diye 3 tane alim o zaman yanıma ya
asenatrk Hanz Fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum 😂 e bebekten baby me alt değişme bezi yazarsanızda çıkar 10 lu paket halinde 40lıda var ama bence 10lu yeterli
tkrj19 mom_ o kadar yük yapmayın ya gerekirse hastane yanlarında bir sürü market var alışveriş yapılır
mom_ tkrj19 valla stres yaptım attım çantaya 😂 bide doğum yapan annelerin tecrübelerini izliyordum youtube ta kimisi demiş bez, pijama az alın kimisi demiş yetmedi kafam karıştı🤦🏻♀️