Ayseninannesi Serpilali bende sezeryandan korkuyorum bebek iri normal dogurma şansımda çok az kafayı yemek üzereyim
Serpilali Ortmenanne16 aynen bende öyle 😊 ama çevremde normal doğum yapanların ilk söyledikleri sey anlatıldıgı kadar korkutucu olmadığı
Ortmenanne16 Serpilali en son yapan bir meslektaşım 2. Ye kesinlikle sezeryanla denerim dedi bende başladım kafamda kurmaya 🙄🙄🙄
Duygukocc Serpilali kesinlikle ben ödüm patladı normal doğurucam diye bide beni kan tutuyor bayılırım doğuramam asla diyordum valla paşa paşa 3 ıkınamda doğurdum hiçde korkulucak bişey değilmiş 😂hele bide devlette doğum yaptım hiç korkma canım öyle anlatıldığı gibi korkulucak şekilde değil
Serpilali Duygukocc Ben yurt dışında yaşıyorum burda hersey normal olduğu sürece yalvarsam yakarsam Sezeryan yapmazlar 😀😀 Ama cok sağolun içimi rahatlatınız ☺️☺️
Syma-ma Normal dogan çocukla sezeryanla doğan çocuğun arasındaki farka bakın araştırın kendinizi değil çocuğunuzu düşünün . Hangisini olursanız olun geçecek sonuç olarak ama çocuğun sağlığı daha önemli bu durumda
Syma-ma Dr.Ümit Aktaş mutluluk kürleri kitabında deginmisti normal doğumun önemine okumanızı öneririm
Esraguvennn Serpilali suni sancı ile 5.5 satte doğurdum canım aylaaaar once. Iyiki normal olmuş yarın saat sonra ayağa kalıp çise kendim gittim bebeğime hemen rahatca bakım yapabildim. Ve daha bir sürü avantaj. Sezeryandan çok çok korkuyordum allahtan gerek kalmadı