Duyguff Eslemoyku ben hasta olduğumda sadece 1 fincan ıhlamur içiyordum bitki çayları braz riskli tercih etmedim tedbirli davranmanızı öneririm💕
Busra3509 Eslemoyku hamilelikte önermiyorlar içmeyin düsüge sebep olyo derler. Normal çay icin onuda açık icin. Ben limon falan atarm icine. Bitki cayi almayn. Soguk algınlığı falan olurda ıhlamur icin bitek onub disinda bitki cayından uzak durun 😊🙏
OzgeBY Kuşburnu, ıhlamur ve melisa çaylarını tüketiyorum. Doktorum çok içmediğim sürece zararı olmadığını hatta yararlı olduğunu söylemişti ki bence de haklı çok iyi geliyor 🙏🏻
asenatrk Eslemoyku Ben bilmeden rezene içtim afedersiniz tuvaletten çıkamadım bi terslik olduğunu düşündüm hemen doktoruma sordum sakın içme dedi sadece ıhlamur,elma,zencefil önerdi bende sadece ıhlamur içiyorum günde 2 fincan
Eslemoyku Benim doktorum yeşil çay rezene dedi 😒😒 ben anlamadım herkes içme diyor doktor iç dedi şu anda şaşkınım 💆🏻♀️💆🏻♀️
Duyguff Eslemoyku yeşilçay da antioksidan söktürücü özelliği olan çayları önermiyorlar, yeşilöayon zararlı olduğunu biliyorum ama çok elzem bir ihtiyaç değil ben olsam içmezdim 🤷♀️ Ihlamur için en temizi