Minik05 40+5 Cildiracagim Kafamı duvarlara vurasım kendimi dağlara Atasım geliyo🤯 Sorun bendemi acaba millet çatır çatır doguruyo Hergun soruyorlar dogmodomo dohoooo Yeterrrrrrrr
Merrvvee Minik05 doğormodom dohoooo sizeneeee desene bacım zamanı gelince oda doğar elbet burda 42 haflatık doğum yapanlar bile oluyo yani stres yapma boşvooor 😂🌼
hakanebru_ Minik05 😂😂yaa kuzum benim sakin ol hele bi sorana gelmek istemiyor bebeğim de orada keyfi yerinde gelse ne olacak korona var zaten olduğu yerde daha sağlıklı o 😄🌸
Minik05 Yeppudaa Gull_94 LinaNaz 34_97_34 Marvegas1 Ortmenanne16 hakanebru_ bugün düzenli Sancim çıktı doktor minik minik geliyo dedi Sabah 8 buçuktan beri sanci var yatış verdi istemedim. Belimde bitmek bilmeyen sancı yürüdüğümde kasiklarimda felaket ağrı. Sıklasmiyor sancılar bide sürekli akıntı var arada şeffaf Yapışkan bisey geliyo?
Minik05 Merrvvee bacım Vlla bende isterim stres yapmayayım Ama elimde değil sezeryan olmak istemiyorum Korkuyorum. Korktuğum başıma gelcek galiba🤯🤯🤯🤯🤯
Minik05 hakanebru_ Orasi doğruda Olan bana oluyor ama Ağrılarım fazla :D Haaaa bide yürüdükçe sanki penguen e evrildim 🤷♀️
Gull_94 Minik05 bendede hıc sancı yoktunaksıne bırden geldı sancısı falan sancı sıddetlemdkce acılma oluyo sancnz az dır belkı suan sıddetlenr belkı bı ıkı gune
hakanebru_ Minik05 ya kıyamam sana 😄 hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda alırsın inşallah bebeğini kucağına canım 🌸
Minik05 Sadeceduygu bide p.tesi suniyle doğurursam 28 aralık da doğacak 2 günden dolayı 1 yaş büyük gozukcek yavrum bahtsiz😳
MiasMom Minik05 sanki ne zaman dogucagina biz karar veriyoruz.. aman bırak takma sağlıklı bir şekilde gelsin de yeter