Busra0710 Kızlar bebek çantası bakıyorum, şu son zamanlarda çok satılan sırt çantalı modellerden. Sizler aldınız mı? Markası neydi? Memnun kaldınız mı?
Taze-anne Busra0710 bagmori markasından bahsediyorsunuz sanırım. Eğer öyleyse ben aldım ve çok kullanışlı
Kucukoglumm Busra0710 bn 2 tane aldım sırt çantası bide begmorinin bi çantasını aldım ama galiba sırt çantasından çok ikinci aldığım çantayı kullanıcam harika görüntüsü var ve çok geniş çokda kaliteli indirimde 125₺ aldım bak istersen
Ortmenanne16 Busra0710 Trendyol dan aldım 70 TL idi baya kalıplı geniş Cook bişi geldi termos yeri falan hoş sevdik yani her rengi var bende lacivert aldım yinede
Busra0710 Sunshine markasına bakmıştım trendyolda 170 küsür civarı fiyatı, iyi olsun dedim ama tuzlu geldi fiyatı
alenrenas1 Busra0710 bütceniz ne kadar bilmiyorum ama ben vakkodan aldım normal büyük boy sırt cantası orda bulamasaydım skip hop markanında cok güzel ordan alacaktım 🤗
kedernese Ben kiwi coolbag aldım çok beğendim kumaşını kalitesine. Ama henüz kullanmadığım için kullanışlılığı için bişey diyemeyeceğim 😊