Elifdikel Denizreyyan çok geçmiş olsun eğer istediğiniz bir gebelikse rabbim tekrardan nasip etsin inşallah
Feyza-nur Denizreyyan ergün bilgiçi öneririm çok iyi bir doktor 4 aydır onunla devam ediyorum gayet ilgili
Berna111 Feyza-nur 23 haftalığım evet hala Ergün hocaya devam ediyorum . İlgisinden ve bilgisinden gayet memnunum 🤗 siz kaç haftalıksınız memnun musunuz?
sekerportakalinannesi Feyza-nur merhaba 🌞 ben de 29+5 haftalık hamileyim şu an izmirdeyim fakat bayramdan sonra Gebze’ye geleceğim annemin yanında doğum yapacağım Ergün beye gitmeyi düşünüyorum muayene ve doğum ücreti ne kadar acaba?
Buglemlina_dilan ozel yuzyila gidiyorum sibel hanima yalniz bir sey sormak istiyorum nts ucreti muayene ucretiyle bir mi (yani 175 tl verip muyene olurken nts buna dahil mi yoksa ayri mi )
Umay1m Buglemlina_dilan ayrı kuzum ben Ağustos’ta orda doğum yaptım o zaman 35 TL idi şu an bilmiyorum ama
Berna111 Feyza-nur evet galiba öyle olucak . Belki aynı gün bile olabilir 😁Mesajlarınızı gördüm de . Detaylıyı Ergün hocaya neden yaptırmıyorsunuz ?
Sinemdmrcoglu Mihrima Gebze Mustafa paşa da oturuyorum yüzyıl sıbel mutluya gıdıyıeum geçen sene ılk hamılelıgımde Cemal gulsevene gıdıyordum o olmayınca sıbel hanım
Feyza-nur Berna111 olabilir valla bu bebeklere hiç belli olmaz 😂 fiyatı biraz bize yüksek geldi o yüzden bizde devlete yaptırmaya karar verdik ama ikiliyi filan ergün bey yapmıştı memnun kalmıştık
Umay1m Feyza-nur devlette hangi hastanede yaptıracaksınız acab bende Ergün hocada yaptırmak istiyordum ama fiyatlar çok uçuk 🥴
Feyza-nur Umay1m ben gebzede devlette yapan hastane bulamadım ya umuttepe dediler bana ya alikahya umuttepeye almak imkansız 1 ay ugrastım sonra alikahyaya aldım