Kızlar merhaba küçük bir yere gelin geldim burda kadın doğum uzmanı bir tane var ikinci gebeliğim 28 haftalık hamileyim ilk aydan beri burdaki doktora gidiyordum yalnız ikili test yapmadı yapılması gerektiğini de söylemedi o hafta cinsiyeti tahmin etti erkek dedi 4lü testi de aynı şekilde söylemedi sistemde değişiklik var şehir hastanesi kabul etmiyor dedi ertesi gün özele gidin 4lü test için dedi o gün de cinsiyete baktı erkek eeee ben özel hastaneden ertesi günğ sıra bulabildim ve özeldeki doktor cinsiyete kız dedi.ayrıntılı ultrasonun olacağı ay doktoruma gitmeyi hayal ederken randevum iptal korona olmuş doktorum eee acilen başka hastaneden sıra buldum yine başka doktora gitmek zorunda kaldım bu doktor da cinsiyete erkek dedi geçen ay.Bu ay yüne bırdaki doktoruma gitmeyi hayal ediyordum bir baktım yüne iptal etti randevumu zorunlu olarak heralde geçmedi hastalığı bilemiyorum.hemen mhrs den başka doktordan buldum bugün gittim bugün gittipim doktor da kız dedi cinsiyete. Toplamda iki erkek iki kız cinsiyet tayini yapıldı daha alışveriş yapmadım şaşırdım elim kolum bağlandı pandemi de doğru düzgün doktor bulamıyorum moralim de çok bozuk napacağımı bilemiyorum böyle bi durumla karşılaşan oldu mu 😔Eşim de bi dahaki aya erkek olur diyo dalga geçiyo sinirlerim bozuldu.