kubrafatih28 Filizzz Amin canım isteyen herkese nasip olsun. Sen İçini ferah tut ve Rabbime güven hayırlı sağlıklı güzel evlat iste her zaman. Allahım gönlüne göre güzel evlat nasip etsin canım benim 😊😊😊
Cvlk Meraba.. Benim hamileligim 1 bucuk aylıktı kahverengi lekelenmelerim oldu ve bitti utunden 3-4 gun sonra bi bardak kadr kanamam oldu ve kucuk kan birikintisi geldi daha snra azaldi kanamam snra acilin kadin dogumuna gittim ultrasonla goremedi alttn muaine ile gordu keseyi hafta sonu oldugu icin kendi doktoruma gidemedim hafta içi kendi doktoruma gttigimde düşmüş dedi snra kan testi verdgmde hcgem yuksek ckti ve renkli ultrason istedi ordada görünmedi kese sadece bir seye supheli olrak bakti takip edilmeli dedi sizce düşügum olmus mudur ? Fazla bi agrim sizimda olmadi surekli fazla fazla bi kanamam da olmadi
Naz55 Şu an buna benzer durum yaşıyorum 4 haftalık hamile idim beta 1677 çıktı o gün kananam başladı kese vardı 2 gün sonra değer 1375 düşmüş düşük oluyor dedi 3 gün sonra kese düşmüş kan 1400 çıkmış kafam alkak bullak oldu 😳