Anne12_ 27+1 haftalığım bugün kontrolde herşeyi yolunda olduğunu söyledi doktorum yanlızca baş aşağı durması gerekirken tam tersi durumdaymış bebeğim ayakları aşağıda kafası yukarada böyle bir sorun yaşayan oldu mu sonrasında döndü mü bebeğiniz bilginize ihtiyacım var çok merak ediyorum?
Gull_94 Anne12_ neden bas asagı durması lazımmıs anlamadım ben 🙄yanı sureklı hareket edıyolar zaten ıllakı pozısyon degstrr
ZehrasMom Anne12_ sonrasında dönen çok oldu canım hatta burda okudum doğum zaman dönem bile var yani hiç merak etme. Ben 33+4 üm benimde ters duruyor şuan aslında bu bi sıkıntı değil sadece doğum şeklini belirliyor makat gelişi olursa sezeryan olur en fazla yani
Jdiebsh Anne12_ cok erken degıl mı daha bıde bu haftalarda baş asagıda dursa gerı donuyolar benımkıde terstı 34 de donmuştü 37 ye kadar bekleyelim dönmezse demişti doktorum da o zamana kadar vaktı var demişti
Anne12_ Gull_94 Srhtzlyh ZehrasMom S-U S-U doğum için dönüp dönmemesi sıkıntı değil zaten normal doğum yapamıyorum çok baskı uyguluyor canımı çok acıtıyor 2 haftadır acısına dayanamaz oldum uyutmuyor 🤦🏻♀️
S-U Kesinlikle.. yani daha data olarakta erken kendine bir yer belirlemesi için , üstelik sürekli hareket halinde yani , son haftalarda önemli , pozisyonu şuan değil stres yapma kendine
ZehrasMom Anne12_ o normal malesef son zamanlarda yeri daraldığı için ve büyüdüğü için hareketleri daha çok can yakar baskı yapar daha da artcak en hızlı kilo aldığı dönemlerde şuanda
61Aysen Anne12_ Bi bi sorun deil yani dha cok erken benim 34 haftada döndü son anda bile donen bebkelr var bunu kafaniza takip strese girmeyin
Anne12_ 61Aysen Stress yapmıyorum yanlızca canımı çok acıtıyor hareketleri canımı çok acıtıyor aşağı çok baskı yapıyor sürekli kasıklarımda baskı bazı hareketleri nefesimi kesiyor
Anne12_ ZehrasMom şu iki haftadır uyku yok denilecek kadar az bel fıtığım var belim tutuluyor onun ağrısıda var ama çok şükür onun sağlığı yerinde buna şükrediyorum
ZehrasMom Anne12_ aynen tek umudumuz bu ağrıları acıları çekmemizin sebebi onlar zaten sağlıkla doğsunlar inşallah ♥️🕊