aysutemiz iki dakika da bir hapşırma ve aşırı derecede burnum dan su akıyor gözlerim kaşınıyor neden olabilir sizlerinde oluyor mi çok kötü bir durum
denizali_ aysutemiz faranjit olabilirsiniz evinizi bolca havalandırın tozdan uzak durun evde kedi varsa bi müddet uzak tutun yastığınızı çarşafınızı hafta da 1 yıkayın özellikle tozlardan uzak tutun kendinizi
Tugbaomerfaruk aysutemiz acil e gidin bence serum falan takarlar hapşırma çocuğu hareket ettirir bana doktor cinsiyet bakarken öksür dedi öksürdüm bi kaç defa bebek hareketlenip pozisyon değiştirdi sürekli olsa yorulur herhalde kıyamam ❤️
Nslhnkr aysutemiz 2 gündür bnde böyle gece yatınca sabah kalkınca oluyorum. Hatta suan gene öyleyim. Sabah cok hapşurdım nedenini bnde bilmiyorum 😫😫😫
Busra3509 aysutemiz bende suan aynıyım sanki grip gibiyim hamile kaldgmdan beri böle. Geceleri daha cok tıkanıyor burnum sabaha kdr agzımdan almakdan nefes gögsüm agrıor artk.
aysutemiz Tugbaomerfaruk bide aşırı derecede hızlı ve şiddetli oluyor hapsirmam kaşıklarıma sancı oluyor resmen hapsirigim gelince yere oturuyorum o kadar siddetli
Busra3509 aysutemiz hamilelikde cok olyomus bu durum nezle gibi. Burundaki mukozlarda ödem olyomus cnku