Minnosannesi1 12+5 haftalık hamileyim akıntım çok oluyordu ve yeşil di doktoruma söylediğim de 1litre suya 1cay bardağı sirke karıştırıp taharet al dedi ve benim de bugün akıntım kahveye dönmüş gibi çok korktum yaşayan varmııı :(((
Kaderimm Minnosannesi1 benimde sürekli akıntım var dediğin gibi ama daha doktora söylemek nasip olmadı gerekte duymadim açıkçası ilk gebeligimde de olmuştu herangi bi sikinti yaşamadım ama takip et lekelenme pembe veya kırmızıya dönerse beklemeden git derim cnm
EB1661 Minnosannesi1 Belki kalan iltihabı atıyodur onceden kalıntı falandır ama sen yinede acile git bence
Minnosannesi1 ssnnmmm ya çok korkuyorum belki geçer sabaha diyorum ilk bebeğim 14 haftayken hiç belirti yoktu ne kanamam ne de başka birşey kalbi durmuştu 😞
Minnosannesi1 Kaderimm ya aslında bende önemsememiştim ama burada okumuştum bi annenin başına gelmiş yeşil akıntı durumu mutlaka söyleyin diyordu daha 2 gün önce gittim doktora ve söyledim dediğini daha uygulamadım bile şimdide böyle birleşmeyle karşılaştım ve ilk bebeğim 14 haftalıkken kalbi durmuştu 🥺
Kaderimm Minnosannesi1 yakın zamanda git ozman tatlım bı doktora yada acile rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
yagmur20 Minnosannesi1 ben 13 haftalık hamileyim su an 2 gün önce doktor taydm aynı sikaytler bana bı tane fitil verdi 2 tane ama 3 gün ara ile şu an ne akıntı ve kanama nede başka bisy geçti daha 2 çişini kullanmadm bile ama olabiliyor byle şeyler kendi kendinizi korkutmayin ben normal karşılıyorum ama yine de bir doktorunuzu arayp sorabilirsiniz
Minnosannesi1 yagmur20 bana da fitil yazmıştı ilk aslında ama ilk sirkeli suyu yap azalmaz veya geçmezse fitil demişti
Minnosannesi1 Kaderimm Aminnn canım benim tüm anneler sağlıkla alsın inşallah kucağına bebeklerini ❤️❤️❤️❤️❤️
yagmur20 Minnosannesi1 sirkeli suyu hiç duymadm 2 ci gebeliğim olablr tabi kullanın o zaman yazdysa doktor kesiyor direk
yagmur20 Minnosannesi1 benmde kahveye döndü sonradan doktorumun sorduğu ilk şey koku var mı ddi evet dediğimde fitil i yazdı enfeksiyon gibi brsey geçiyorsun ama önemli bir durum degl dedi öyle cnm korkma herkste aynı olmaz tabiki ama için rahat etsn ara sor 😍
Sayeninannesi Minnosannesi1 kahve rengi lekede sıkıntı yok bebek yerleşiyor. Bende de olmuştu aynı haftalarda. Kırmızı ya da pembe Olursa endişe et. Kahverengi gayet normal
Busra3509 Minnosannesi1 yesil akıntı enfeksiyon oluyor bendede cok oldu hiv bsey de kullanmadm geciyor bidaha olyor bidaha gecior. Hamilelikte olyo zaten akıntılar. Hormonlar degisiyor. Korkma. Baktın devam ediyor hemen git pembe veya kırmızı olursa sıkıntı ama sarı yesil beyaz bunlar enfeksiyon zten.
Busra3509 Minnosannesi1 hatta bende kırmızı kan geldi ben korktum hemen doktora gittim yerlesirkende olurmus bisey yok dedi doktor. Enfeksiyon var dedi tuvaletmi yaoarken kan geliyordu silince enfeksiyon dan o dereceydi. Hemen korkma bende cok korkmustum ferah tut icini. Yesil akıntı normal enfeksiyon o. Bendede cok olyo yesil akıntı hatta bazen parca geliuor beyaz beyaz