Aycamus İyi akşamlar kızlar ocakta 2 yaşına girecek oğlum var 5 haftalık hamileyim oğlum emiyor gece 2 3 kez beni arıyor yavaştan kesmem gerek ama çok düşkün sizler nasıl bıraktırdınız yardım ederseniz çok sevinirim 🥰
Mega123 Aycamus Arkadaşımın oğlu çok düşkündü aşırııı derecede hemde😄.. Elma sirkesi sürdü oğlu tiksinip bıraktı kesin sonuç demek isterseniz bizzat sahit oldum 🤭
Mervefdnc16 Aycamus Kesinlikle sabır taşı hem bebeğin tiksinip bırakıyor hemde bıraktırırken göğüslerin çok ağrımıyor çabuk küsüyor süt geri gidiyor 2. Gün hiç birşeyim kalmamıştı bide bıraktırdığın an birazcık süt akar o anda Beyaz sabun koy göğüslerine oda sütü geri gönderiyor ağrı felan olmuyor
Mervefdnc16 Mega123 Ay bana onu dediler benim oğlan ekşiyi seviyormuş cok cok bırakamadı o yüzden 😂😂😂🤣 Sabır taşıyla pes etti 😅
Mega123 Mervefdnc16 Kuzucuk yaaa 😂. Neyse ki galip gelmişsiniz her minik bir olmuyor tabi zorlu bir süreç deneyip görmek lazım. Benim arkadaşım da neler yaptı son bunu denedi olmasaydı oda sabır taşı deneyecekti 😄