Bebek12 Merhaba hanımlar, bugün doktora gittiğim 13+2 olduğunu söyledi fakat forumda 12+4 yazıyor düzeltemiyorum da neden sizce sizde de böyle bir durum var mı ?
halitefe Bebek12 adet gününüzü aynı söylediyseniz siz bir parmak hesabı yapın doktor ultrasona göre söylemiştir muhtemelen
Fatmaugurdoku Bebek12 ultrason bebegın gelişim olarak hangı haftada oldugunu tahmin ediyor canım ama onemli olan senin son regl tarıhın ultrason her zaman degısebılır
Merrvvee Bebek12 ultrasonda bazen ileri yada geri çıkabiliyor son regl tarihinde dikkat et en net onun tarihi oluyor canım. 🌼
Bebek12 Merrvvee o zaman forumdaki doğru tarihtir çünkü adet tarihim doğru doktor bugün öyle söyleyince iyice kafam karıştı benimde
Denizin Son adetini falan boşver canım hamilelğin güzelse bi sıkıntı yoksa ultrasonda neysen osundur çünkü ultrason olanı gösteriyor, ayrı bir hafta hatta iki haftaya kadar doktorlar ileri yada geri olabılır görüşündeler
Bebek12 Denizin zaten bir hafta ileti geri önemli değil tabi ama ilk gebelik olunca insan bazen afallıyor bilemedim bende sormak istedim teşekkür ederim ☺️
halitefe Bebek12 tabi ki bebek gelişimi ilerideyse önde çıkar ölçümde ama adet tarihine göre hesaplama yapılıp ona göre ilerlemiş yinede
Rehile Bebek12 Bir hafta ileri olsa bile sonra kendi haftasınl yakalıyo bende ilk başta aynı sizin gibiydim Her ditdiğimde değişiyodum regl tarihini sonra öğrendim Önemli olan regl tarihiymiş Ultrason değişiyo