Tgcaltn Ankara HRS HASTANESİ Dr Coşkun aydına giden var mı? Ya da Ankara’da önerdiğiniz Sezeryan ve hasta takibinde gönül rahatlığı ile git dediğiniz covid tedbirleri alınmış bir hastane önerisi olan?
Busra06cnar Tgcaltn Dışardan sadece doğum için gideceğim hastane hijyeni hemşilerin ilgi ve alakası nasıl acaba
Mine82 Merhaba ben coşkun hocaya gidiyorum kendisi çok iyi bir hoca ve gereksiz birşey yaptırmıyor ve kimsenin görmediğini görüp direk önlem aldırıyor
Mine82 Busra06cnar ben hep kendi doktorlarına gittim çok ilgili ve alakalılar ama dışardan doktorşa gidenlere değişirmi bilemiyorum
Hsbsk Busra06cnar benimde muhtemelen oyle olacak . Daha önce ufak bi işlem için gitmiştim. Lüks bi hastane değil ama gayet temiz birde sessiz sakin bi hastane. Pandemi döneminde bence en iyisi ama dogum da nasildir filan hic bilmiyorum
Tgcaltn Hastane odalar temizdi çalışanlar ilgili ama doğumu bilemiyorum. Doğum ücreti ne kadar istediler
Mine82 Tgcaltn Tgcaltn ben 8.haftamdayım 12. Haftadan itibaren doğum paketleri veriliyormuş 11.000tl dediler coşkun hoca için çok pahalı açılcası bende kararsızım
Lokay Tgcaltn Ankaradaki cogu hastaneye gitmiş biri olarak hrs bi adim onde bence. Pandemi doneminde boylesi kalabalık olmayan bi hastane bulmak cok zor. Cok şükür memnunum ben
Lokay Tgcaltn coskun hocaya gidiyorum ben. Şimdilik cok sukur memnunum. Tek sıkıntı bana uzak olmasi. Daha once lokman hekim akay lokman hekim ankara, koru balgat,koru sincan ve live gittim ve yok boyle bir kalabalik. Devletler daha bos :)))
Tgcaltn Baya yer denemişsiniz:) benimde sağlık sigortam olmasına reağmen oraları tercih etmemiştim pandemiden dolayı demekki isabet olmuş. Doğum ne zaman doktor doğum şekline karar verdi mi